Bosvallei
in Eindhoven

Bosvallei is niet zomaar een project. Bosvallei staat voor wonen in het groen in Bosrijk Meerhoven. Verdeeld over 4 clusters worden 48 duurzame koopwoningen gebouwd.

Project Bosvallei Eindhoven, ASWA Keukens Helmond & Uden (1)

Wat de woningen in dit project bijzonder maakt, is het bouwsysteem. Zo worden de constructieve wanden en vloeren uitgevoerd in massieve CLT (cross laminated timber). Deze houtconstructie biedt vele voordelen. Het materiaal is duurzaam, circulair en kent een hoge isolatiewaarde als ook een betere akoestiek. Daarnaast zorgt het voor een reductie van CO2-uitstoot.

Bosvallei is gelegen in de buurt Bosrijk in Meerhoven aan de rand van Eindhoven. De stad die bekend staat om haar innovatie en technologische ontwikkeling. Eindhoven is een bruisende en veelzijdige stad die barst van de creativiteit en design en daardoor een heerlijke stad is om in te wonen. Het project Bosvallei is een vernieuwend woonconcept dat perfect aansluit bij deze ambities. De combinatie van een groene omgeving en het stadscentrum op steenworp afstand, tilt het woongenot naar een nieuwe dimensie.

De woningen zijn volledig afgestemd op het parkachtige landschap van Bosrijk. Vanuit nagenoeg alle woningen wordt een vrij uitzicht geboden zodat bewoners daadwerkelijk dag in dag uit ervaren hoe bijzonder het is om in een ‘Bosrijke’ omgeving te wonen. De gevels krijgen door de toepassing van bamboe hout bekleding een passende, natuurlijke uitstraling die de duurzame en milieuvriendelijke aanpak van het project versterkt.

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar een luxe, greeploze keuken ontworpen van het merk SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van 5 Siemens-keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond of Uden.

Ontwikkelaar

LPM Development

Aannemer

Banbouw

Architect

MIX architectuur

Makelaar(s)

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond of Uden