A-merken

A-merken icoon wit

Keukenblad marmer Eggersmann keuken, ASWA Keukens

A-merken

Op het gebied van inbouwapparatuur vindt je bij ons alle bekende A-merken en specialisten zoals Miele, Siemens, ATAG, Gaggenau, AEG, NEFF en BORA & Quooker. Voor keukenmerken kun je denken aan gerenommeerde merken als Eggersmann en SieMatic. Daarbij werken wij nauw samen met een interieurbouwer voor een keuken op maat.

Corian keukenblad, ASWA Keukens

Exclusief dealer

Diverse bekende A-merken in de keukenbranche hebben ASWA geselecteerd als exclusief dealer voor hun producten waardoor je alle keuze hebt in alle beschikbare producten op de markt. Zo zijn wij in het zuiden de enige keukenzaak waar je in 2016 een SieMatic kunt combineren met het nieuwe greeploze design van Miele.

SieMatic Pure keuken greeploos met kaderfront en dun blad, Showroom keuken ASWA Keukens

ASWA SieMatic image store

In elke showroom van ASWA Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Alle ASWA showrooms zijn in het selectiebeleid van SieMatic zelfs benoemd tot SieMatic Image Store. Dit is gebaseerd op basis van strenge criteria zoals up-to-date presentatie, uitstraling en product kennis.

A-merken Miele Inspirience partner

ASWA Miele Kitchen Experience partner

Ook op het gebied van inbouwapparatuur hebben wij als Miele Kitchen Experience Partner een bijzondere samenwerking. Miele heeft ons geselecteerd als Kitchen Experience Partner op basis van punten zoals service, vertrouwd vakmanschap, advies op maat, deskundig personeel, breed assortiment en presentatie van de laatste productinnovaties.

Voor een goed advies over Miele-inbouwapparaten bent u bij ons dus op het juiste adres en vanwege deze bijzondere samenwerking ontvangt u ook nog eens bijzondere extra’s bij uw aankoop van Miele-inbouwapparaten en ziet u als eerste de nieuwste inovaties. Lees hierover meer bij de Miele-acties.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard Plan adviesgesprek

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.