fbpx

A-merken

A-merken icoon wit

Keukenblad marmer Eggersmann keuken, ASWA Keukens

Exclusief dealer

Diverse bekende A-merken in de keukenbranche hebben ASWA geselecteerd als exclusieve dealer voor hun producten waardoor je keuze hebt in alle beschikbare producten op de markt. Op het gebied van inbouwapparatuur vind je bij ons alle bekende A-merken en specialisten zoals Miele, Siemens, ATAG, Gaggenau, AEG, NEFF en BORA & Quooker. Voor keukenmerken kun je denken aan gerenommeerde merken als Eggersmann en SieMatic. Daarbij werken wij nauw samen met een interieurbouwer voor een keuken op maat.

 

SieMatic Pure keuken greeploos met kaderfront en dun blad, Showroom keuken ASWA Keukens

ASWA SieMatic image store

In elke showroom van ASWA Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Alle ASWA showrooms zijn in het selectiebeleid van SieMatic zelfs benoemd tot SieMatic Image Store. Dit is gebaseerd op strenge criteria zoals up-to-date presentatie, uitstraling en product kennis.

Luxe greeploze keuken met goud keukeneiland en Miele apparatuur, ASWA Keukens

ASWA Miele Premium partner

Ook op het gebied van inbouwapparatuur hebben wij als Miele Premium Partner een bijzondere samenwerking. Miele heeft ons geselecteerd als Premium Partner op punten zoals service, vertrouwd vakmanschap, advies op maat, deskundig personeel, breed assortiment en presentatie van de laatste productinnovaties.

Voor een goed advies over Miele-inbouwapparaten bent u bij ons dus op het juiste adres. Vanwege deze bijzondere samenwerking, ontvangt u ook nog eens extra’s bij uw aankoop van Miele-inbouwapparaten en ziet u als eerste de nieuwste innovaties. Lees hierover meer bij de Miele-acties.

BORA gouden partner

Ook bij BORA hebben wij een speciale classificatie verkregen. ASWA Keukens is door BORA als gouden partner aangewezen. In onze showrooms kun je een grote selectie van tentoongestelde BORA producten bekijken. Daarnaast worden deze producten regelmatig ingezet tijdens live kookdemonstraties. 
Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

BEKIJK MAGAZINE PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.