A-merken

Keukenblad marmer Eggersmann keuken, ASWA Keukens

Exclusief dealer

Op het gebied van inbouwapparatuur vindt u alle bekende A-merken en specialisten zoals Miele, Siemens, ATAG, Gaggenau, Liebherr, Novy en Bora. Voor keukenmerken kunt u denken aan gerenommeerde merken als Eggersmann en SieMatic, maar werken we ook met maatwerk keukens.

Diverse bekende A-merken in de keukenbranche hebben ASWA geselecteerd als exclusief dealer voor hun producten waardoor u alle keuze heeft in alle beschikbare producten op de markt. Zo zijn wij in het zuiden de enige keukenzaak waar u in 2016 een SieMatic kunt combineren met het nieuwe greeploze design van Miele.

Showroom_Helmond_Pure_09

ASWA SieMatic image store

In elke showroom van ASWA Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Alle ASWA showrooms zijn in het selectiebeleid van SieMatic zelfs benoemd tot SieMatic Image Store. Dit is gebaseerd op basis van strenge criteria zoals up-to-date presentatie, uitstraling en product kennis.

Acties_Miele_Inspirience-partner

ASWA Miele Kitchen Experience partner

Ook op het gebied van inbouwapparatuur hebben wij als Miele Kitchen Experience Partner een bijzondere samenwerking. Miele heeft ons geselecteerd als Kitchen Experience Partner op basis van punten zoals service, vertrouwd vakmanschap, advies op maat, deskundig personeel, breed assortiment en presentatie van de laatste productinnovaties.

Voor een goed advies over Miele-inbouwapparaten bent u bij ons dus op het juiste adres en vanwege deze bijzondere samenwerking ontvangt u ook nog eens bijzondere extra’s bij uw aankoop van Miele-inbouwapparaten en ziet u als eerste de nieuwste inovaties. Lees hierover meer bij de Miele-acties.

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.