Hét nieuwe greeploze
design van SieMatic

- Nieuws

De innovator innoveert. De uitvinder van de greeploze keuken lanceert de volgende generatie keukens met verzonken greep. Laat je inspireren door de nieuwe  SieMatic SLX Pure.

Een keuken met een unieke persoonlijkheid, perfect aan te passen aan je eigen stemming en sfeer waarmee je, je vrienden zeker versteld zal doen staan. Want deze keuken vind je nergens. Niet met deze stijl, niet met deze uitstraling, niet met deze mogelijkheden.

Het nieuwe SieMatic Pure SLX design werd voor het eerst getoond op de internationale beurs in Milaan in 2018, toen nog enkel voor genodigden. Vanaf nu kun je deze ook zien in Nederland, te beginnen vanaf oktober 2019 bij ASWA Keukens in Helmond en Hilversum!

De uitvinder van de greeploze keuken

In 1960 ontketende SieMatic een revolutie in het interieur: de greeploze keuken. Het minimalistische ontwerp was onmiddellijk een groot succes en werd door alle keukenmakers gekopieerd. Langzamerhand groeit de greeploze keuken zelfs uit tot de designstandaard.

Maar zijn anno 2019 alle technische en esthetische uitdagingen onder de knie?  Het antwoord komt van de uitvinders zelf: de SieMatic SLX PURE

In het middelpunt van het nieuw ontwikkelde SieMatic design staat de volledig verzonken greep. Van buiten pure eenvoud, van binnen een complexe interactie van technisch vernuft, vakmanschap en de beste materialen.

De ranke proporties, die vooral in het zwevende werkblad, de greepuitsparingen en de ranke contouren van de gebruikte materiaaldikte van 6,5 millimeter tot uitdrukking komen, kenmerken de unieke designfilosofie.

Het resultaat is een ontwerp dat opnieuw niet alleen bepalend zal zijn voor SieMatic, maar voor een hele generatie keukens. Maak kennis met: de SieMatic SLX PURE in de showroom van ASWA.

Ben je ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over de huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook

(Bron: SieMatic)