De enige oven met een deur die verdwijnt: NEFF Slide&Hide

- Nieuws

De Slide&Hide ovendeur van NEFF komt u nergens anders tegen. Dit unieke inschuifsysteem houdt in dat de ovendeur volledig onder de oven verdwijnt bij het openen van de oven. 

Neff Slide&Hide ovens - dé oven voor de hobbykok

Zelfs het beste apparaat is nutteloos zonder een kok. Daarom staat bij NEFF niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Met dit idee werd de basis gelegd voor de unieke Slide&Hide ovendeur. Zo worden er stuk voor stuk apparaten ontwikkeld en ontworpen door én voor echte kookliefhebbers, zodat de apparaten van NEFF het koken gemakkelijker, comfortabeler en leuker maken.

De Slide&Hide ovendeur van NEFF is een unieke keukenfeature die u nergens anders tegenkomt. Met Slide&Hide zit de ovendeur nooit meer in de weg! Het automatische inschuifsysteem zorgt ervoor dat de ovendeur naar binnen glijdt wanneer u deze opent en ‘loslaat’. De deur schuift en sluit bovendien geruisloos. Dat betekent ruimte en comfort als u lekker aan het koken bent voor familie of vrienden.

Neff Slide&Hide ovens - dé oven voor de hobbykok

Een groot voordeel van dit systeem is dat u gemakkelijk gerechten uit de oven kunt halen of ingrediënten kan toevoegen. Ook kunt u zich zo minder snel verbranden of stoten aan de ovendeur. De ovendeur glijdt soepel en geruisloos onder de oven en de inhoud van de oven is even groot als de ovens met een vaste ovendeur (67 Liter). Daarnaast is het gewoon een fantastische mechaniek!

Voordelen van de Slide&Hide ovendeur:

  • Alle ruimte: de ovendeur verdwijnt geheel onder de oven
  • Zeer veilig bij hoge inbouw & makkelijk te bereiken
  • Ergonomie en comfort: de deurgreep draait mee met je hand
  • 71 liter oveninhoud: even groot als een traditionele oven
  • Comfortabele sluiting: de deur schuift en sluit geruisloos

De bakovens met stoomfunctie “VarioSteam” van NEFF zijn een welkome aanvulling als u een echte kookliefhebber bent. Het toevoegen van stoom zorgt onder meer voor behoud van voedingsstoffen en nog meer smaak in uw ovengerechten. Wat dacht u van broodjes van bakkerskwaliteit!

Wilt u graag meer weten over de Slide&Hide oven van NEFF? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms!

(Bron: NEFF)