“Ik heb het bezoek voor het interview als zeer prettig ervaren”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van mevrouw Adriaans uit Helmond en haar ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in haar keuken…

Hoe is uw zoektocht naar een nieuwe keuken gegaan?
Nou dat is al lang geleden. Samen met mijn man besloten we om het huis op te knappen. Nieuwe kozijnen, een nieuwe vloer en de keuken zouden we vervangen. Maar toen werd mijn man ziek en is inmiddels overleden. Alle plannen zijn in die tijd opzijgezet. Maar het leven gaat door en na een tijdje heb ik de plannen weer opgepakt. De kozijnen zijn inmiddels vervangen, de nieuwe keuken staat er, over de vloer ben ik nog aan het dubben.

Zulke beslissingen in uw eentje maken… Hoe bent u begonnen?
Samen met mijn dochter ben ik rond gaan kijken. ASWA Keukens was de tweede zaak waar we binnen liepen. We hadden er allebei meteen een heel goed gevoel bij. Gelukkig was er een adviseur vrij die ons even kon helpen. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat het handig was een afspraak te maken. Bas heeft ons fijn geholpen en met zijn adviezen en ideeën zijn we thuis gaan nadenken en overleggen met de schoonzoon. Voor de tweede afspraak is mijn schoonzoon meegegaan. Hij is toch wat technischer en had een aantal vragen. Door een misverstand was Bas er niet en zijn we door Marc heel goed verder geholpen. Het blad is in het voorstel veranderd en ‘de mannen’ hebben alle technische en zakelijke dingen besproken.

Maar toen moest de oude keuken eruit en de nieuwe erin?
Ja, dat was nog wel een klusje. In de woonkamer heb ik tijdelijk een tafel neergezet voor een kopje koffie en het ontbijt. Het avondeten werd door mijn dochter verzorgd. Maar gelukkig is het allemaal heel snel gegaan.

Wat is de grootste verandering met uw oude keuken?
Het koken is wel een flinke verandering. Eerst kookte ik elektrisch met van die zwarte ringen waar de pannen opstonden. Nu kook ik op inductie. Veel sneller en makkelijker schoon te maken. Maar de grootste verandering is toch wel de vaatwasser. Ik heb de afwas altijd nog met de hand gedaan. Dit is zo fijn!

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.