“We zijn heel tevreden. Van aankoop tot montage én binnen ons budget!”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de heer en mevrouw Tausch uit Drunen en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring - Dhr. en mevr. Tausch, Drunen, ASWA Keukens

Een nieuwe keuken… vertel?

Tja, het begon allemaal met onze vaatwasser die kapot ging. Dat was er nog zo eentje waarbij het bedieningspaneel aan de voorkant zat. Daar zijn er niet meer zoveel van te vinden. En zo is het eigenlijk begonnen.

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Een aantal collega’s hadden al eens gezegd dat we bij ASWA moesten gaan kijken en toen zagen we een advertentie in de krant. Er zou een stoomoven demo gegeven worden. De kookdemo was interessant te zien, maar we dachten ook even, door de luxe uitstraling, dat we hier geen keuken zouden vinden voor het budget wat we in ons hoofd hadden.

Maar zie hier, toch een ASWA keuken…

Ja. We zijn thuis verder gaan puzzelen hoe we onze keuken zouden willen en wat de mogelijkheden waren in de ruimte. Kort daarvoor hadden we namelijk de vloer van de keuken en bijkeuken vervangen. Veel kap- en breekwerk wilden we daarom voorkomen. Om een goed beeld te vormen hebben we toen een maquette gemaakt en daarmee zijn we naar ASWA gegaan. Daar zijn we met Tim in contact gekomen.

*Klik om de afbeelding te vergroten of voor meer informatie over het product. 

En is het keukenontwerp uiteindelijk ook zo geworden?

Nee, dat niet. Ondanks de jonge leeftijd en dito ervaring van Tim heeft hij ons geweldig geholpen. Er zijn verschillende ideeën voorbij gekomen en langzaam is het naar dit resultaat gegroeid. Ook de verlichting in de ruimte heeft hij mee bedacht. Van het hele idee heeft Tim een hele realistische tekening gemaakt, waar zelfs onze eigen tuin in de ramen terug te zien was. Nu durfden we de beslissing zeker te maken.

En als je nu terugkijkt op het hele proces?

Dan zijn we heel tevreden. Van aankoop tot montage. De klik die we met Tim hebben is heel belangrijk geweest in het hele proces. We zijn uiteindelijk toch ook even gaan kijken bij een andere keukenzaak. Daar was een actie waarbij de kookplaat met afzuiging, waarvoor wij zouden gaan kiezen, ‘gratis’ bij aankoop van een keuken was. Uit de som van de offerte bleek dat deze alles behalve gratis was. We gunde het Tim ook, hij heeft ons zo fijn geholpen.

Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over de huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: