BORA X BO oven

- Nieuws

De nieuwste innovatie op het gebied van stoomovens. Maak kennis met de nieuwe BORA X BO, de eerste flexibele oven met gelijkmatige stoomopwekking, heb je gegarandeerd perfecte kook- en bakresultaten. Benieuwd naar deze innovatieve stoom- en bakoven? Lees dan zeker verder…

De nieuwe BORA X BO is de perfecte aanvulling voor een allesomvattende kookervaring en past perfect bij een modern keukendesign. Deze flexibele oven met automatische stoomafzuiging zorgt ervoor dat er bij het openen van de deur geen hete stoom vrijkomt. Maar dat is nog niet alles…

BORA X BO

Stomen tot in de perfectie. Dat kan de X BO. Door de nieuwste innovaties is deze oven makkelijk in gebruik. Geen hendels, knopjes onnodige details meer wel de nieuwste functies. Denk bijvoorbeeld aan gelijkmatige stoomopwekking, zodat het garen op elk niveau in de oven gelijk is. Automatische stoomafzuiging zorgt voor vrij zicht en een geurloze lucht. Het displayscherm is zo groot mogelijk gemaakt, zodat de bediening optimaal is. Daarnaast is schoonmaken verleden tijd want de X BO is voorzien van een automatisch zelfreinigingsprogramma.

Of het nu gaat om gebraden rosbief, overheerlijke gegrilde groente of de perfecte croissants: dankzij de optimale warmteverdeling maak jij de lekkerste gerechten. Zelfs wanneer je drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. Als je bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten zullen ze allenmaal even lekker smaken.

BORA oven met display

Uniek aan de nieuwe BORA oven is de display bediening. Het scherm is maar liefst 19 inch groot en kan omhoog worden geklapt. Het touchscreen reageert net zo snel op aanrakingen als bij de nieuwste iPhone.  En dankzij de automatische programma’s en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken voor iedereen een stuk leuker, makkelijker en ongetwijfeld ook lekkerder.

BORA X BO luxe oven met flexibel display, Keukenapparatuur ASWA Keukens

BORA afzuiging

De automatische stoomafzuiging van de nieuwe BORA oven zorgt ervoor dat de stoom naar achteren wordt geleid voordat de deur wordt ontgrendeld en automatisch wordt geopend. Op deze manier krijg je geen hete stoom in je gezicht en behoudt je altijd goed zicht in de keuken. Daarnaast absorbeert het speciale filter direct alle geurtjes, zelfs die van mosselen!

BORA X BO luxe oven met filter, Keukenapparatuur ASWA Keukens

BORA X BO schoonmaken

Nooit meer zwoegen om vet en spetters te verwijderen. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: niet langer zelf de oven schoonmaken, maar een oven die zichzelf schoonmaakt. Het kan echt! Laat de reiniging over aan jouw BORA X BO oven en geniet meer van je vrije tijd. En zelfs afvegen is met drie reinigingsprogramma’s, van snelle tot intensieve reiniging, niet nodig. Met behulp van de cartridge is de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon.

BORA X BO prijs

De BORA X BO heeft een adviesprijs vanaf €6.837.-

BORA X BO kopen?

De BORA X BO is vanaf nu beschikbaar bij ons in de showroom. Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een BORA kookdemonstratie bijwonen? Bekijk hier de eerstvolgende mogelijkheid. Wil je meer informatie over deze stoomoven? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: