Wonen op Suyt
in Helmond

Midden in de stad, omringd door water verrijzen drie stijlvolle woongebouwen genaamd ‘Wonen op Suyt’. Deze prachtige woontorens bieden ruimte aan 220 woningen geschikt voor diverse doelgroepen. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Suytkade is het nieuwste stadsdeel van de gemeente Helmond. Een levendige wijk waar jong en oud samenkomen. De nieuwe wijk biedt ruimte voor circa 1000 woningen en maakt plaats voor kantoren, ‘schone’ industrie en onderwijs op de zogenoemde ‘Groene Campus’. Vroeger stonden hier Hatéma fabrieken, dat onder meer meubel- en interieurstoffen vervaardigde.

De woontorens ofwel de 3 nieuwe Waterburchten in het nieuwbouwplan ‘Wonen op Suyt’ verwijzen naar de voormalige Helmondsche Textiel-Maatschappij namelijk: Waterburcht HAvezate – Waterburcht TErveste – Waterburcht MA…

Dit groene wooneiland, met gebouwen die oprijzen uit het water, bieden met ruim 220 wooneenheden een grote verscheidenheid aan woningtypen. Het is een belangrijke ontwikkeling voor de stad, want hiermee worden alle Waterburchten van de Suytkade aan elkaar verbonden.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar is er in dit project een complete inspiratiekeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratieopstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling B.V.

Aannemer

Ten Brinke vestiging Helmond

Architect

Pauwert Architectuur

Makelaar

VB&T Nieuwbouw makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond