De Meiboom
in Aalst

De Meiboom een exclusief nieuwbouwproject in het hart van Aalst waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan met rust en bereikbaarheid. De Meiboom biedt 14 luxueuze appartementen variërend in grootte.

De Meiboom, ASWA Keukens

Aan de rand van Eindhoven in het dorp Aalst wordt nieuwbouwproject De Meiboom gerealiseerd. Het project biedt 14 luxe appartement variërend in woonoppervlakte. De appartementen zijn ruim ingedeeld met allen een eigen balkon of terras en eigen overdekte parkeergelegenheid en berging. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij dit project. Zo wordt De Meiboom voorzien van zonnepanelen en worden in de realisatie de hoogste energienormen gehanteerd. Alle appartementen worden all-electric opgeleverd.

De Meiboom bevindt zich in een gemoedelijke, groene dorpsomgeving. Daarnaast is het centrum van Eindhoven op 10 minuten afstand en de snelweg is vrijwel direct bereikbaar.

De keukens

Voor De Meiboom heeft ASWA Keukens een complete inspiratie keuken ontworpen van het met SilverLine. De uitgewerkte opstelling is voorzien van vijf keukenapparaten. Daarnaast hebben de keukens een 2 centimeter design kunststof werkblad met geïntegreerde spoelbak en kraan, waardoor de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet wordt. Het is ook mogelijk de keuken na eigen wens in te vullen. Ons verkoopteam in Helmond helpt hier graag bij!

Ontwikkelaar

Dutchloft

Aannemer

Ten Brinke

Architect

Margry Arts Architecten

Makelaars

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond