De Gruyter
in Aalst

Comfortabel en duurzaam wonen in het vernieuwde dorpshart van Aalst? Dat kan binnenkort in het project De Gruyter. Het appartementencomplex biedt 6 moderne appartementen variërend in grootte.

De Gruyter, Exclusief project, ASWA Keukens

Midden in het dorpscentrum van Aalst ligt nieuwbouwproject De Gruyter. Dit project biedt 6 moderne appartementen variërend in oppervlakte van 57 – 116 vierkante meter. De woningen beschikken over 1 of 2 slaapkamers, zijn ruim en speels ingedeeld en hebben allemaal een royaal balkon of terras. Bij elk appartement hoort een overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Daarnaast is de duurzaamheid optimaal: het project is all-electric en de appartementen zijn voorzien van zonnepanelen.

Wie in De Gruyter woont, kan alle kanten op. Het appartementencomplex staat in een levendig en transparant gebied met pleintjes, groenvoorziening, winkels en horeca. Eindhoven ligt op slechts 10 minuten en de snelweg is dichtbij.

De keukens

ASWA Keukens heeft een complete inspiratie keuken van het merk SilverLine ontworpen. De uitgewerkte opstelling is voorzien van vijf keukenapparaten. Daarnaast hebben de keukens een luxe 2 centimeter design kunststof werkblad met geïntegreerde spoelbak en kraan. Hierdoor wordt de luxe uitstraling van de keuken compleet. Het is ook mogelijk de keuken na eigen wens te ontwerpen. Ons verkoopteam in Helmond helpt hier graag bij!

Ontwikkelaar

Dutchloft

Aannemer

Ten Brinke

Architect

Margry Arts Architecten

Makelaars

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond