De Vrije Heerlijkheid
in Veghel

In de wijk Veghels Buiten worden de huizen gebouwd als kleine en grotere buurtschappen met elk een eigen identiteit. Centraal gelegen in de wijk vormt De Vrije heerlijkheid het laatste schakelstuk in de Kloosterbuurtschap.

De architectuur van dit project is gebaseerd op de Bossche School. Dit is gedaan om het karakteristieke landschap van het Brabantse platteland te waarborgen. De Vrije Heerlijkheid past perfect binnen het thema ‘kloostergebouw’ waar Veghels Buiten om bekend staat. Centraal gelegen in de wijk, als een klooster omringd door het groen, vormt het een ankerpunt voor de buurt.

Het gebouw van De Vrije Heerlijkheid wordt opgebouwd uit twee vleugels die in elkaar grijpen. Het wooncomplex biedt ruimte aan 27 appartementen, variërend in grootte, met 1, 2 of 3 slaapkamers. Door zijn ligging in een groene omgeving kom je heerlijk tot rust in de gedeelde tuin met vijver waar je kunt tuinieren, wandelen of spelen op het speelveld. Daarnaast heeft iedereen een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

De keukens

Samen met de projectontwikkelaar is er in dit project een complete inspiratiekeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf AEG keukenapparaten. De luxe uitstraling van deze keukens worden compleet gemaakt door het design werkblad met geïntegreerde spoelbak en kraan. Het is daarnaast ook altijd mogelijk om de keukens naar eigen smaak te ontwerpen. Onze verkoopadviseurs in Uden helpen hier graag bij!

Ontwikkelaar

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV

Aannemer

Wagemakers Bouw & Ontwikkeling BV

Architect

Pauwert Architectuur BV

Makelaar

Meierijstad Makelaardij

Keukenzaak

ASWA Keukens Uden