Lindehof
in Veldhoven

Project Lindehof is een plan waarbij heerlijk wonen centraal staat. Dit wordt gerealiseerd door de aantrekkelijke ligging in het hart van Veldhoven-drop. Alle informatie over het project lees je hier!

Lindehof is geschikt voor alle doelgroepen, of het nu gaat om jonge of oudere mensen. De gunstige ligging van Plan Lindehof in combinatie met verschillende prijsklassen, maakt dit project werkelijk geschikt voor iedereen. Om het saamhorigheidsgevoel van dit project nog meer te benadrukken, is er gekozen voor verkaveling in de vorm van een hofje. Dit zorgt voor een gezellige sfeer.

Naast het creëren van een gemeenschapsgevoel, voldoen alle woningen van Plan Lindehof aan hoge standaarden op het gebied van duurzaamheid. Daarom worden alle woningen gebouwd volgens de BENG norm. Dit betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn en een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Door deze hoge duurzaamheidsstandaarden is Plan Lindehof volledig op de toekomst voorbereid.

Lindehof biedt verschillende woningen variërend in grootte. Zo zijn er vrijstaande woningen, geschakelde-woningen en twee-onder-een-kapwoningen. De geschakelde woningen zijn allen gelijkvloers.

De omgeving

Project Lindehof wordt gerealiseerd op een prachtige locatie in Veldhoven-Dorp, omringd door groen. De plek is gunstig gelegen met uitstekende verbindingen naar de A67. Verschillende voorzieningen zoals de basisschool MFA Zuid, het Sondervinck College en diverse winkels zijn op loopafstand te vinden. Het Maxima Medisch Centrum is slechts op drie kilometer afstand gelegen. Hierdoor profiteer je van het beste van beide werelden: de rustige en groene sfeer van de woonomgeving en de gemakken van een bruisend dorpscentrum.

De keukens

In samenwerking met BMV is er voor project Lindehof een volledige keuken ontworpen van het merk Silverline. De keukens zijn uitgerust met vijf apparaten en voorzien van een design werkblad voor een luxe uitstraling. Wil je de keuken liever zelf invulling geven? Dan ben je welkom in onze showroom in Helmond voor meer inspiratie.

Ontwikkelaar

Land ’s Heeren vastgoedontwikkeling

Aannemer

BMV

Architect

LSL Architecten

Makelaar

Janssen Steijlen Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond