Villa Oranje
in Mill

Gelijkvloers wonen in een sfeervol pand met de gezelligheid van het centrum direct naast de deur, dat biedt Villa Oranje in Mill. In deze appartementenvilla worden verschillende woningen gerealiseerd.

Project uigelicht, Villa Oranje Mill, ASWA Keukens

In hartje Mill staat deze appartementenvilla genaamd Villa Oranje. De villa biedt 10 appartementen en 3 penthouses, variërend in woonoppervlakte. De rijke architectuur refereert door details als hoge ramen, trappartijen, dakranden met overstek en de vele dakkappellen. De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer, complete keuken met luxe apparatuur, veel daglicht door de grote ramen, een extra study en een royale slaapkamer.

De woningen beschikken over een ruim privé (dak-)terras of balkon, veelal op het zuiden of westen gericht. Daarnaast kun je heerlijk tot rust komen in de groen ingerichte, besloten achtertuin gericht op het zuiden.

De keukens

Voor dit project heeft ASWA Keukens een moderne inspiratie keuken van het merk SilverLine ontworpen. De uitgewerkte keukenontwerpen zijn voorzien van vijf luxe keukenapparaten van het merk Siemens. De luxe uitstraling van deze keukens worden compleet gemaakt door het design composiet werkblad. De keukens zijn daarnaast ook voorzien van een Quooker kraan. Naast deze standaard uitwerking is het ook altijd mogelijk om de keuken naar eigen wens in te vullen. Onze verkoopadviseurs in Helmond en Uden helpen hier graag bij!

Ontwikkelaar & makelaar

Symphony Estates B.V.

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond & ASWA Keukens Uden