De Valuwse Twist
in Cuijk

In het noordoosten van Cuijk, op een unieke locatie met een rijke geschiedenis, wordt project De Valuwse Twist gerealiseerd. Dit project omvat in totaal 24 woningen, variërend van appartementen tot levensloopbestendige patiowoningen.

De Valuwe, een naoorlogse woonwijk gelegen in het noordoosten van het centrum van Cuijk, heeft een boeiende geschiedenis. Na de brand van de Gabrielschool in 1972 werd een deel van het oorspronkelijke gebouw gesloopt. In 2018 is besloten om het volledige gebouw af te breken, omdat de school haar functie verloor. Op het lege terrein wordt nu een project gerealiseerd onder de naam De Valuwse Twist. Dit prachtige nieuwbouwproject bestaat uit een appartementengebouw met 14 appartementen en 10 levensloopbestendige patiowoningen.

De unieke ligging aan de Monseigneur Zwijssenstraat is altijd al een bijzonder kenmerk van de wijk De Valuwe geweest. Het appartementencomplex en de ruime, lichte patiowoningen sluiten perfect aan bij de bestaande omgeving, waardoor de wijk als een geheel eruitziet. De komst van De Valuwse Twist brengt werkelijk een positieve en toekomstbestendige ’twist’ in de wijk.

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar een complete basiskeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van 5 keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm duurzaam Greengridz keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV

Aannemer

Bots Bouwgroep BV

Architect

Pauwert Architectuur BV

Makelaar

Makelaardij Twan Poels

Keukenzaak

ASWA Keukens Uden