Ons Dorp Fase 2
in Hardinxveld-Giessendam

Het traditionele dorpsgevoel? Dat vind je in Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam! Ideaal om elkaar te treffen en waar het groen en water zorgen voor een geborgen gevoel. De grote diversiteit aan woningtypes zorgt voor een gezellig straatbeeld. En dat alles op een rustige, maar uiterst goed bereikbare locatie! Interesse? Lees dan snel verder!

Ons Dorp Fase 2 in Hardinxveld Giessendam, ASWA Keukens Dordrecht (9)

Het nieuwbouwproject Ons Dorp is ontwikkelt met respect voor de omgeving. Het is een gevarieerd, waterrijk en groen project wat gebaseerd is op het gevoel van een echt dorp. Met die typische dorpse gezelligheid, het rijke verenigingsleven en de meeste voorzieningen op loopafstand, voel je je hier al snel thuis. De twee boerenerven in Ons Dorp maken het tot een karakteristiek project waar je met veel trots kunt wonen.

Ons Dorp komt in de nieuwbouwwijk De Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam. Dit is een woningbouwlocatie volop in ontwikkeling. De nieuwbouwwijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A15 waardoor je zo in Gorinchem of Rotterdam bent! Ook voorzieningen als scholen, kinderopvang en sportcentra liggen in de directe omgeving.

De tweede fase van Ons dorp, het nieuwe project in de Blauwe Zoom zal op 19 oktober 2022 in verkoop gaan. In Ons Dorp fase 2 komen in totaal 35 woningen, bestaande uit twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en rij- en hoekwoningen.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar hebben we in dit project diverse inspiratiekeukens uitgewerkt van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vier of vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm duurzaam Greengridz keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar

Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw

Aannemer

Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw

Architect

Henk Middelkoop

Makelaar

Alblasserwaard Makelaars & taxateurs

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht