Karel Mollenstraat Zuid
in Valkenswaard

In het hart van Valkenswaard, gelegen aan het Frans van Bestpark wordt project Karel Mollenstraat Zuid gerealiseerd. Alles over dit nieuwbouwproject lees je hier!

Het project

Op een mooie locatie in Valkenswaard, waar traditie wordt gekoesterd en oude stijl samensmelt met moderne inzichten en architectuur, wordt momenteel project Karel Mollenstraat Zuid gerealiseerd. Deze woningen bevinden zich in het hart van Valkenswaard, maar dankzij de nabijheid van het Frans van Bestpark heerst er een sfeer van rust en groen.

Dit kleinschalige complex bestaat uit slechts zes appartementen, waarvan vier op de begane grond en twee op een hogere verdieping. De appartementen verschillen in grootte en woonoppervlakte maar zijn wel allen voorzien van een balkon of buitenruimte. Daarnaast heeft elk appartement een ruime woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet, berging en slaapkamer. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging waar iedereen vrij gebruik van mag maken.

De keukens

Samen met verschillende partijen heeft ASWA Keukens een complete basis keuken ontworpen van het merk Silverline. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Het 2.5 cm design kunststof werkblad geeft de keuken een luxe uitstraling. Wil jij de keuken liever naar geheel eigen wens invullen? Kom dan langs in onze showroom in Helmond!

Aannemer

Bouwbedrijf Baken B.V.

Makelaar

Rosendaal Makelaardij

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond