Missiehuis Park
in Driehuis

Omringd door groen, grenzend aan Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op slechts 15 minuten van Haarlem, ontstaat in het charmante Driehuis een uniek woongebied: Missiehuis Park. Er komt een gevarieerd aanbod van circa 57 woningen en appartementen.

Missiehuis Park Drieberg, ASWA Keukens Hilversum

Op een historische plek in het ondernemende en charmante dorp Driehuis wordt een uniek project gerealiseerd: Missiehuis Park. Een combinatie van monumentale gebouwen en eigentijdse nieuwbouw in een rustgevende, parkachtige omgeving met een historische uitstraling. Missiehuis Park ligt aan de rand van het schitterende natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op steenworp afstand van de kust en vlak bij Haarlem en Amsterdam. Het Missiehuis Park biedt ruimte aan 35 herenhuizen, 18 royale appartementen en 4 bijzondere woningen in de kapel en het paviljoen.

De keukens

De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden en passend bij de indeling van de woning. De mogelijke opstellingen kunnen in diverse merken worden aangeboden zoals ons huismerk Silverline of met het designmerk SieMatic. Ook met de apparatuur kun je alle kanten op, denk aan het instapmerk Pelgrim maar ook Siemens of Miele zijn mogelijk. Voor de keukenbladen hebben we ook vele mogelijkheden. Met andere woorden laat je inspireren bij ASWA keukens in Hilversum!

Ontwikkelaar

Equilis, Amsterdam

Aannemer

Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Amsterdam

Architect

Van Ommeren Architecten, Amsterdam / Thijs Asselbergs Architectuurcentrale

Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars / Jouw Huismakelaar

Keukenzaak

ASWA Keukens Hilversum