Heldersveld
in Overloon

In het Brabantse Overloon, wordt een volledig nieuwe woonwijk genaamd Heldersveld ontwikkeld, bestaande uit 100 woningen. Hier lees je alles over dit nieuwbouw project!

Deze nieuwe diverse woonwijk kenmerkt zich door eigentijdse architectuur met verfijnde details en hoogwaardig materiaalgebruik, perfect afgestemd op de unieke omgeving. Geniet van een prachtige, bosrijke leefomgeving met tal van voorzieningen, waarbij het bruisende dorpsleven vol mogelijkheden voor wonen, recreatie en genieten centraal staat.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens diverse inspiratiekeukens uitgewerkt. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Heldersveld Overloon B.V.

Aannemer

Bouwmij Janssen

Makelaars

VIND Makelaardij

Peelrand Makelaardij

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond