Boord
in Nuenen

In de landelijke omgeving van Nuenen wordt nieuwbouwproject Boord gerealiseerd. In totaal komen hier 10 verschillende woningen, acht vrijstaand en één twee-onder-een-kapwoning.

Boord Nuenen, ASWA Keukens

Aan de Dubbestraat, Kapperdoesweg en Boord in Nuenen, wordt momenteel een bijzonder nieuwbouwproject gerealiseerd dat een exclusieve en intieme woonbeleving belooft met een landelijk karakter.  Het aanbod omvat 10 ruime kavels, waaronder 8 luxe vrijstaande woningen en 1 twee-onder-een-kapwoning. De architectuur wordt gekenmerkt door een eigentijdse, landelijke stijl met strakke details.

Gelegen in het buitengebied van Nuenen, biedt Boord directe toegang tot prachtige natuurgebieden zoals Hooidonkse Beek, Nuenense Broek en Dommeldal, met talloze wandel- en fietsroutes. Daarnaast ligt het dorpscentrum van Nuenen op slechts vijf minuten fietsafstand, terwijl het bruisende stadscentrum van Eindhoven in 20 minuten per fiets bereikbaar is.

De keukens

Samen met de projectontwikkelaar heeft ASWA keukens een complete keuken ontworpen van het merk SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet blad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. Wil jij je keuken liever naar eigen wens invullen? Dan kun je terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Rezidenz Development

Aannemer

BanBouw

Architect

De Loods  Architecten en Adviseurs

Makelaar

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond