Kruishorst
in Veldhoven

Bij nieuwbouwproject Kruishorst in Veldhoven staat comfortabel wonen en leven centraal, niet alleen vandaag maar ook morgen! Lees hier alles over dit project.

In een charmante en parkachtige omgeving in de wijk Zeelst in Veldhoven wordt project Kruishorst ontwikkeld. Deze locatie ondergaat een transformatie tot een sfeervolle buurt met een eigen karakter. De aanwezigheid van een doorsteek van de Kruisstraat naar het Borghoutspark, een verlicht wandelpad langs de wadi en de afwezigheid van doorgaand verkeer dragen bij aan een unieke woonkwaliteit waar woningen en groen elkaar aanvullen. Het plan omvat 53 openbare parkeerplaatsen, waaronder 2 invalideparkeerplekken. Hoewel een auto niet essentieel is, omdat het centrum van Veldhoven en Eindhoven binnen 7 minuten per fiets bereikbaar is.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens diverse keukens uitgewerkt van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Banbouw

Aannemer

Banbouw

Makelaar

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond