De Ambachtse Erven
in Hendrik-Ido-Ambacht

Bij project De Ambachtse Erven in Hendrik-Ido-Ambacht staan ruimte en rust centraal! Diverse woning in Ambachtse stijl bepalen de sfeer van de wijk. Lees hier alles over dit project!

De Ambachtse Erven, ASWA Keukens

De Ambachtse Erven bieden met diverse woningen een unieke combinatie van ruimte en gezelligheid. De ruim opgezette woonerven creëren het gevoel van wonen op een boerenerf, waar rust en ruimte de boventoon voeren. Ondanks de nabijheid van Hendrik-Ido-Ambacht en grote steden behoudt deze locatie het dorpse karakter. Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar op eigen terrein en in parkeerschuren op het erf, waardoor auto’s uit het zicht blijven en de woonerven een groene en serene uitstraling behouden.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens diverse keukens uitgewerkt van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van verschillende keukenapparatuur. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm design kunststof keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar

BPD Ontwikkeling

Aannemer

Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw

Makelaar

BPD Ontwikkeling/ Van Spronsen Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht