Hoge Suute
in Mariahout

De Hoge Suute is dé plek waar verschillende woonwensen en mensen samenkomen. Er worden hier woningen met een authentiek karakter gerealiseerd, gemaakt van materialen en kleuren uit de streek. Dit zorgt ervoor dat de Hoge Suute zich onderscheid van de ‘standaard’ woonwijken. Deze wijk straalt de diversiteit, rust en eigenheid uit die bij het dorp Mariahout hoort.

Project Hoge Suute Mariahout, ASWA Keukens Helmond

Wat zo kenmerkend is voor het bijzondere dorp, is dat er veel verschillende grondsoorten zijn als heide, bos en beeklanden. Ten oosten van de kern ligt hoog gelegen vruchtbare grond, van oudsher ook wel Hooghe Suute genoemd. En juist hier, op deze prachtige plek, komt alles van toen en nu weer bij elkaar!

De twee-onder-een-kapwoningen die in fase 3 worden gebouwd, zijn naar eigen wens in te delen. Zo is er de mogelijkheid om op de begane grond een slaap- en badkamer te realiseren. Dit biedt veel perspectieven voor nu én voor de toekomst.

Project Hoge Suute Mariahout, ASWA Keukens Helmond

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar Cedrus Vastgoed Ontwikkeling B.V. een luxe inspiratiekeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstelling is voorzien van vijf Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling B.V.

Aannemer

Hartman Bouwbedrijf B.V.

Aannemer

Pauwert Architectuur B.V.

Info & verkoop

Brouwers Moors & Partners

Keukenzaak Helmond

ASWA Keukens Helmond