Haaghuijs in Mierlo-Hout
in Helmond

Met een moderne patiowoning in het Haaghuijs ben je klaar voor de toekomst!  Eten, wonen, douchen en slapen: alles kan hier op de begane grond. Met dit woningtype wordt de grote vraag naar woningen voor iedereen die graag gelijkvloers woont met een ruime tuin beantwoordt.

Project Haaghuijs in Mierlo-Hout Helmond, ASWA Keukens Helmond

Een aantal jaar geleden zijn er soortgelijke woningen in deze straat gerealiseerd. Met deze laatste 5 woningen is de straat Haaghout compleet! De patiowoningen krijgen dezelfde moderne, hoogwaardige uitstraling als de overige woningen aan de Haaghout. Vanwege de zeer ruime indeling en luxe afwerking, met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, zijn deze woningen levensloopbestendig.

Dat het een stadsdeel met een dorps karakter is, blijkt uit de vele eigen voorzieningen. Zo is er een voetbalvereniging, een eigen scoutinggroep en wordt er een eigen wijkblad uitgegeven. Mierlo-Hout heeft zelfs een eigen carnavalsoptocht en drie actieve carnavalsverenigingen. Om een feestje zit men dus niet verlegen! Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar de supermarkt die vlakbij het Medisch Centrum Mierlo-Hout ligt. Wil je een dagje erop uit? Neem dan de trein op Station Helmond ’t Hout! Met de Sprinter staat je in ‘no time’ op het station van ’s-Hertogenbosch (37 minuten), Oss of Eindhoven Centraal.

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar Cedrus Vastgoed Ontwikkeling een luxe inspiratiekeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstelling is voorzien van vijf Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling B.V.

Aannemer

Hartman Bouwbedrijf B.V

Architect

Buro Kade B.V.

Info & verkoop

Adriaan vd Heuvel makelaars

Keukenzaak Helmond

ASWA Keukens Helmond