Het Bosbad
in Eindhoven

Het Bosbad is geïnspireerd door het Japanse gebruik ‘Shinrin-Yoku’, waarbij je jezelf met al je zintuigen ‘onderdompelt’ in het bos om tot rust te komen. Het gebouw is evenwichtig vormgegeven met natuurlijke materialen, mens- en milieuvriendelijk gebouwd en nauw verbonden met de bomenrijke omgeving. De woningen hebben een prachtige lichtinval en zijn zeer ruim. Dat wordt heerlijk thuiskomen!

Het Bosbad is, naast de woonbeleving, uniek in vele facetten. In totaal worden er 20 luxe nieuwbouw appartementen in een kleinschalig woongebouw gerealiseerd. Opvallend zijn de riante balkonterrassen, ondersteund door houten boomstammen, die ook volledig rondom het gebouw lopen. U geniet hier op een ontspannen manier van de rust en ruimte om u heen. Dus dompel u onder in luxe en proef de sfeer van de lichte appartementen met waanzinnig uitzicht op de groene omgeving.

Het Bosbad wordt gerealiseerd in de wijk Meerhoven als onderdeel van Bosrijk. Hier staan duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit en spraakmakende architectuur centraal. Het wonen in Bosrijk is bijzonder, alle projecten in dit deel van de wijk zijn ontworpen als ‘beelden in een beeldentuin’ waarbij de woningen als sculpturen worden ingepast in het bestaande landschap. De groene ruimte rondom de woningen is in feite de tuin van de bewoners.

De wijk Meerhoven ligt ten westen van Eindhoven en ten noordoosten van Veldhoven en behoort tot het stadsdeel Strijp. Meerhoven is een rustige wijk waar u de dynamiek van de stad niet hoeft te missen. Dit maakt Meerhoven een erg geliefde plek om te wonen. Met het openbaar vervoer staat u al binnen 10 minuten in hartje Eindhoven. Fietsend is het centrum dus ook prima bereikbaar. Met een goede aansluiting op de A2 en Eindhoven Airport op steenworp afstand, zijn ook andere Europese steden goed te bereiken.

De keuken:

Het Bosbad biedt exclusieve luxe appartementen op een unieke locatie. De keukens zijn daar op afgestemd. In de basis is gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor SieMatic “maatwerk”. De luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst tot 5 Siemens inbouwapparaten. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm“light design”. De kopers zijn vrij om verdere invulling aan de keukenruimte te geven of kunnen de luxe (basis)designkeuken naar eigen wensen invullen.

Ontwikkelaar:

Vijfmans Vastgoed B.V.

Aannemer:

Dura Vermeer Bouw Zuid B.V

Architect:

Architectenbureau Gaaga

Info & verkoop:

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak Helmond:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond