Aan het Groenewoud
in Swalmen

Wonen Aan het Goenewoud in Swalmen biedt het beste van twee werelden. Het dorp ligt in een bosrijke omgeving, vlakbij het water en heeft een authentiek, landelijk karakter. En als je behoefte hebt aan meer levendigheid, dan is het bruisende Roermond op slechts een steenworp afstand.

Project Aan het Groenewoud in Swalmen, ASWA Keukens

Project Aan het Groenewoud in Swalmen, ASWA Keukens

Het kerkdorp Swalmen in Roermond ligt in een bosrijke omgeving, vlakbij het water en heeft een authentiek, landelijk karakter. Swalmen staat bol van historie die zelfs teruggaat tot de prehistorie. Je vindt er resten van Romeinen en Middeleeuwse burchten en het imposante kasteel Hillenraad.

Alle dagelijkse voorzieningen zijn er te vinden, waaronder basisscholen en een levendige dorpskern met gezellige winkelstraatjes, lekkere restaurants en terrasjes. Swalmen staat bekend om haar rijk verenigingsleven met tal van clubs op gebied van cultuur en sport. En als je behoefte hebt aan meer levendigheid, dan is het bruisende Roermond op slechts een steenworp afstand.

Aan het Groenewoud in Swalmen worden in totaal 13 woningen gerealiseerd. Het plan bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand geschakelde woning, levensloopbestendige woningen en 4 bouwkavels. Lees meer over wonen Aan het Groeneveld.

De keukens

In dit project is samen met JPO (Jongen Projectontwikkeling) een inspiratiekeuken voor iedere type woning ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vier keukenapparaten bestaande uit een Hood in Hob inductie kookplaat met afzuiging, koelkast, combi magnetron en een volledig geïntegreerde vaatwasser. 

Door de aanwezigheid van een 2cm composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende keukenwinkel in Helmond.

Ontwikkelaar

JPO (Jongen Projectontwikkeling)

Aannemer

Jongen Bouwpartners

Makelaar

Jack Frenken Makelaars en Adviseurs & Maat Makelaars

Keukenzaak Helmond

Showroom ASWA Keukens Helmond