Hof aan de Dommel
in Dommelen

Ben je op zoek naar een gelijkvloerse woning of een comfortabel appartement? Hof aan de Dommel brengt het ultieme van twee werelden samen: je kunt er exclusief en gelijkvloers wonen met de ruimte die je gewend bent. 

Project Hof aan de Dommel in Dommelen, ASWA Keukens

Project Hof aan de Dommel, ASWA Keukens

In het Hof aan de Dommel worden in totaal 6 woningen met privé tuin en 2 royale appartementen gerealiseerd.  Door de opzet, het groene karakter, de fraaie architectuur en de rijke detaillering ademt Hof aan de Dommel een sfeer van exclusiviteit.

Niet alleen de opzet van de buurt, de openbare inrichting en de fraaie architectuur ademen een sfeer van exclusiviteit. Maar ook binnen in jouw nieuwe woning of appartement komen al jouw wensen samen. Een grote keuken met kookeiland en luxe apparatuur, een royale woonkamer en de compleet ingerichte badkamer ensuite aan de master bedroom. Maar ook fraaie glazen designdeuren maken de nieuwe woning of appartement helemaal van nu.

Dit alles is reeds bij de prijs inbegrepen. Ook door de aandacht voor optimale zichtlijnen, speelse details en veel daglicht wordt het hier fantastisch wonen. Lees hier meer over wonen in het Hof aan de Dommel.

De keukens

In samenwerking met de ontwikkelaar Symphony Estates is binnen het budget van de keukenruimte een greeploze SilverLine keuken ontworpen. De zeer complete basiskeuken is voorzien van maar liefst 5 keukenapparaten met o.a. een Siemens stoomoven en een Quooker kraan. maar ook een BORA kookplaat met afzuiging. Deze nieuwe afzuigtechniek, direct verwerkt in het werkblad, zorgt voor ruimtelijkheid en een prachtige doorkijk in de keuken.

Door de aanwezigheid van een 12 mm “light design” Corian keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende keukenwinkel in Helmond.

Ontwikkelaar & makelaar

Symphony Estates

Keukenwinkel Helmond

Showroom ASWA Keukens Helmond