SieMatic Compacte Keuken van hout, ASWA Keukens

Compacte keuken

Ook voor een compacte keuken kunnen wij een passend keukenontwerp maken. Door de jarenlange ervaring kunnen wij binnen elk budget een droomkeuken realiseren. Een kleine keuken is niet gebonden aan een stijl. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel de moderne als de landelijke stijl in een compacte keuken te realiseren. 

Compacte keuken - Klantervaring van Schijndel, ASWA Keukens

Keukenfronten compacte keuken

Natuurlijk kun je kiezen voor massief houten keukenfronten of een gelakte deur, maar deze zijn vaak kostbaar en hebben meer aandacht voor onderhoud nodig. Hiervoor biedt een kunststof front de ideale oplossing. Doordat de technieken ondertussen zo ver ontwikkeld zijn, zijn er heel veel mogelijkheden in kleuren en structuren voor kunststof fronten. Mogelijkheden zijn effen kleuren in een matte of glanzende uitvoering. Maar het is zelfs mogelijk dat de structuur van een hout- of betonprint voelbaar is op een kunststof front wat zorgt voor een optimale beleving.

Industriële keuken met zwarte Pelgrim keukenapparatuur, ASWA Keukens

Kleine keuken inrichten

Ook in de keuze voor keukenapparatuur kan rekening worden gehouden met de ruimte en het budget. Wanneer het om een wat kleinere ruimte gaat is het slim om na te denken over de functies van de apparaten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bakoven te combineren met een magnetron- of stoomfunctie. Ook bij een koelkast is het mogelijk om een gedeelte als vriezer uit te voeren wat ruimte bespaart. Het merk Pelgrim biedt een ruim assortiment aan apparatuur in diverse materialen voor een leuke prijs. Daarnaast bezitten ze een collectie met helemaal zwarte apparaten of bijvoorbeeld een fornuis. 

Keukenblad kunststof Dekker, ASWA Keukens

Betaalbaar keukenblad

Tegenwoordig is het mogelijk om met een kunststof keukenblad de look van hout, steen of beton perfect na te maken. Hierdoor heb je voor een betaalbare prijs de looks van een luxe design keuken. Daarnaast zijn kunststof keukenbladen over het algemeen makkelijk in onderhoud, kleurvast en stoot- en krasbestendig. Je kunt uit meer dan honderd verschillende kleuren en patronen kiezen. Op deze manier is er altijd een design dat bij jouw interieur en ontwerp past.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan en ben je op zoek naar een compacte keuken? Neem dan snel een kijkje bij SilverLine keuken of ga aan de slag met je eigen moodboard.

Moodboard maken

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.