Ontdek de Siemens IQ700 koelkast met openAssist

- Nieuws

Stel je eens voor: je staat heerlijk te kokkerellen want vanavond krijg je familie en vrienden op bezoek. Wanneer het dessert klaar is, moet je dit in de koelkast zetten. Je loopt met je dessert naar de koelkast maar dan besef je dat je beide handen nodig hebt om het in de koelkast te zetten. Een derde hand om de koelkast te openen zou nu erg handig zijn. Gelukkig helpt de IQ700 je graag.

Siemens openAssist

De Siemens IQ700 inbouwkoelkast is een echte gentleman in de keuken. De innovatieve openAssist opent namelijk heel gemakkelijk de koelkast voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is de deur van je koelkast een zacht duwtje te geven. Hierna opent de koelkast automatisch. Zet verse hapjes, desserts of maaltijden met een beweging in je koelkast, zonder dat je de deur hoeft te openen. Na een licht duwtje sluit de koelkastdeur weer automatisch en stil. Daarnaast staat deze Siemens koelkast garant voor een naadloos design. Hierdoor wordt je aanzicht in de keuken niet belemmert.

Siemens koel-vriescombinatie

De koelkast is niet enkel voorzien van het innovatieve openAssist systeem. De IQ700 regelt de temperatuur tot in de perfectie.  Dankzij de hyperFresh Premium 0°C-technologie biedt deze koelkast de beste omstandigheden voor het bewaren van je fruit, groene, vlees en vis. De IQ700 koelkast is voorzien van speciale lades, zoals een fruit lade. Dankzij een slim systeem past de koelkast in iedere lade de temperatuur en vochtigheid aan. hierdoor blijven al je producten perfect vers.

Siemens IQ700 Koelkast, Siemens Blog, ASWA Keukens

Siemens Home Connect

Dankzij de Home Connect app ben je altijd en overal verbonden met je koelkast. De slimme functies van je koelkast beiden je eenvoudig en praktisch via je smartphone. Dit maakt niet alleen je dagelijks leven eenvoudiger maar je bespaart ook nog een hoop tijd en energie.

Siemens IQ700 koelkast kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over de IQ700? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden van deze Siemens koelkast! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: