Telefoon opladen in de keuken, hoe doe ik dat?

- Tips & Tricks

Van het opzoeken van recepten tot het aansturen van slimme apparatuur, onze telefoons en tablets spelen een essentiële rol tijdens het koken. Maar wat als je batterij bijna leeg is en je nog midden in het kookproces zit? Geen paniek! In dit artikel laten we je zien hoe je jouw telefoon eenvoudig kunt opladen in de keuken, zodat je altijd verbonden blijft en zonder onderbrekingen kunt blijven koken.

Slimme oplossingen voor stopcontacten in de keuken

Snoeren en stekkers in de keuken geven een rommelige indruk. Daarnaast kunnen stopcontacten zorgen voor een smetje op de moderne, strakke afwerking van je keuken. Gelukkig biedt het Lanesto Eight stopcontact van Dekker Zevenhuizen een uitkomst! Het inbouwstopcontact is verzonken in het werkblad en mooi afgewerkt met een draaiklep. Met één druk op het midden van deze klep draait de klep opzij en wordt het stopcontact zichtbaar. Het stopcontact kent twee uitvoeringen: met twee stopcontacten of met één stopcontact en twee USB-aansluitingen. De stopcontacten zijn leverbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd een past bij jouw keukenstijl!

Behoefte aan meer dan twee stopcontacten, zodat je ook andere apparatuur kunt opladen? Dan biedt het Evoline inbouwstopcontact van Dekker Zevenhuizen een oplossing! Dit stopcontact komt, als een toren, naar boven op het moment dat je erop drukt. De Evoline is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb torens met 2 of 3 stopcontacten en verschillende torens met USB-poorten.

Stopcontacten bij een kookeiland

In een keuken met een kookeiland wordt niet alleen gekookt, maar ook gegeten, samengekomen en gewerkt. Om deze veelzijdige leefruimte optimaal te benutten, zijn stopcontacten onmisbaar. Het is namelijk fijn als je ’s ochtends met je kopje koffie het nieuws kan lezen op je telefoon, zonder dat deze bijna leeg is. Of wat als je aan het werk bent aan je kookeiland? Het is dan wel zo handig als je je laptop van stroom kunt voorzien. Kortom, stopcontacten in een keuken met een kookeiland zijn onmisbaar!

Het geïntegreerde laadstation

Ben je op zoek naar een volledig geïntegreerd laadstation? SieMatic, een toonaangevende keukenfabrikant, heeft innovatief een USB-laadstation ingebouwd in hun lades. Deze lades zijn uitgerust met handige en elegante dividers, waardoor het laadstation voor je telefoon volledig opgaat in het geheel. Hoe gaaf is dat?

SieMatic INSIDE lade indeling aluminium donker rookkastanje, Keuken accessoires ASWA Keukens

Stopcontacten voor de keuken kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de soorten stopcontacten en de mogelijkheden in jouw keuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: