Limited Edition: The golden one

- Nieuws

Na Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Zwitserland is de kokendwaterkraan nu ook in de Verenigde Arabische Emiraten geïntroduceerd. Voor deze gelegenheid brengt Quooker een exclusieve limited edition op de markt: THE GOLDEN ONE.

Nieuws Quooker Golden edition

Behalve de gouden finish is het strakke design van de Quooker kraan ongewijzigd. THE GOLDEN ONE is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als kraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraanknop is uitgevoerd in mat goud, wat de kraan een subtiel accent geeft. Ook van de bijpassende zeeppomp is een vergulde gelimiteerde serie ontwikkeld.

Quooker Fusion
De Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de Quooker Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

In Nederland wordt de Quooker ondertussen in één op de vier nieuwe keukens geplaatst. Dagelijks ervaren meer dan 400.000 huishoudens het gemak van direct beschikbaar kokend water.
Quooker Kraan Gold Limited Edition, Keukenapparatuur ASWA Keukens Bestelt u nu de Quooker Fusion, dan monteren wij die GRATIS bij u thuis. Direct klaar voor gebruik. De Quooker Fusion kan eenvoudig op de plek van uw huidige mengkraan en een extra stroomgroep is niet nodig. Meer informatie vindt u hier.