Koken in stijl met PITT cooking!

- Nieuws

Uniek, exclusief en helemaal hip! Met I cooking of PITT cooking kookt u niet zomaar, u kookt in stijl! De pitten passen in elk type keuken, of u nu houdt van een landelijke of juist een moderne keuken. Daarnaast zijn de pitten met bijna alle soorten werkbladen te combineren zoals, beton, RVS, glas, keramiek of composiet. Het is niet alleen een echte eyecatcher in uw keuken, het is ook nog eens super handig.

PITT Cooking gaspitten in dit wit werkblad, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Het zijn losse pitten geïntegreerd in het aanrechtblad. De opstelling kan zelf worden samengesteld waardoor u niet bent gebonden aan een vaste indeling. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. U bepaald namelijk zelf het aantal, de plaats en de afstand van de pitten. Ook de grote van de pit is naar wens in te vullen. Ideaal wanneer u meerdere grote pannen wilt gebruiken. U bent dus als het ware ontwerper van uw eigen kookplek.

PITT cooking gaspitten

Liever inductie? Ook dat kan!
De induction van i-Cooking is een uniek concept voor inductiekoken, waarbij de losse inductievelden naar eigen wens vrij te plaatsen zijn in elk gewenst werkblad materiaal. Zo kunt u uw kookplaat perfect afstemmen op de door u gebruikte pannen. Vanaf nu hebt u altijd genoeg ruimte op uw kookplaat. Eindelijk is een 4-pits kookplaat ook bij het wokken een vierpits kookplaat. Door de wok een beetje verder naar buiten te plaatsen kunnen de ernaast liggende pitten ook allemaal gebruikt worden.

Met de  gedefinieerde sets van 3 en 4 kookvelden kunt u eenvoudig uw eigen indeling van de kookplaat samenstellen. Naast de toepassing van deze sets in onze RVS werkbladen, is het systeem ook te bestellen voor inbouw in overige werkbladmaterialen, zoals natuursteen, composiet, kunststof, beton, ed. De betreffende uitsparingen zullen dan door uw werkbladen leverancier gemaakt kunnen worden.

Nog unieker wordt het systeem als u het combineert met een gaskookplaat. Een 3 of 4-pits induction samen met de 1-pits wok gaskookplaat is hierbij een veelgebruikte combinatie.

PITT Cooking kookplaat inductie, Keukenapparatuur ASWA Keukens