“Een keuken kun je overal kopen, het zijn de mensen die het verschil maken”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie de Kimpe uit Helmond of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring De Kimpe Helmond

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
We werken allebei heel hard en hebben weinig tijd om te gaan shoppen. Voor ons was het daarom belangrijk om meteen bij de juiste winkel te zijn. Op basis van de recensies op internet en positieve verhalen uit onze omgeving zijn we naar ASWA gegaan. Een slecht cijfer op internet zou voor ons echt een reden zijn om niet naar een bedrijf te gaan.

Hoe is de samenwerking verlopen, vanaf de keuze t/m de oplevering?
Wat betreft de samenwerking zijn wij meer dan tevreden. Iedereen is heel klantvriendelijk, van de verkopers tot de monteurs. Vooral onze verkoper Bas gaf ons een goed gevoel. Hij was van alles goed op de hoogte en was heel servicegericht. Hij straalt echt vertrouwen uit! Het zijn geen doorsnee verkopers maar laten de klant echt in hun waarde. Het is niet even vlug een handtekening zetten.

Wat vindt u het sterkste punt van ASWA?
Het is gewoon de totale emotie. Een keuken kun je overal kopen, het zijn de mensen die het verschil maken. Je merkt dat het een echt familiebedrijf is en dat de klant centraal staat. ASWA geeft ons een vertrouwd gevoel. Het is net dat stukje extra wat ASWA speciaal maakt.

Wat maakt u tevreden met uw keuken?
Wij zijn gewoon heel trots op onze keuken. We zijn dan ook heel zuinig op onze keuken en blijven hem continu poetsen. We zitten eigenlijk altijd in de serre bij de keuken.

Sluit het beeld dat u van ASWA had vóór het kopen van uw keuken, aan bij het beeld dat u nu heeft?
Het is alleen maar beter geworden. Voor ons gevoel was ASWA gewoon een goed bedrijf en ook kwalitatief waardig. Dit hebben zij zeker waar gemaakt. Ook ons gevoel bij de prijs was meteen goed. ASWA kwam direct met een scherpe prijs. Zeker als je ziet wat we er allemaal voor terug hebben gekregen!