“In het hele proces heb ik geen druk gevoeld om beslissingen te nemen.”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Luuk uit Herkenbosch en zijn ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in zijn keuken…

Klantervaring - Luuk Belgers, Herkenbosch, ASWA Keukens

Een nieuwe keuken… hoe ben je tot deze beslissing gekomen?

Toen ik dit huis kocht, wist ik dat er nogal wat aan gedaan moest worden. Het functioneerde allemaal nog prima, maar het was op zijn zachtst gezegd niet mijn smaak en erg gedateerd. De keuken was eigenlijk nog prima in orde en daarom heb ik hier, door een wand te plaatsten in de ruimte, een bijkeuken van gemaakt. Het mooie is dat ik in die muur een stuk van de keuken kon verwerken, waardoor het een heel strak uiterlijk heeft gekregen.

Dat klinkt allemaal heel doordacht. Hoe is je keuze tot stand gekomen?

In eerste instantie ben ik vooral veel op internet gaan kijken. Pinterest en dat soort websites. Zo kreeg ik een goed idee van wat er allemaal te koop is en wat ik mooi vind. Toen ik in grote lijnen wist hoe het moest gaan worden, heb ik verschillende showrooms bezocht, waaronder ASWA keukens.

*Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product.

Wat heeft voor jou de doorslag gegeven daar de keuken te kopen?

Door mijn moeder ben ik bij ASWA Keukens terecht gekomen. Mijn ouders hebben misschien wel 20 jaar geleden naar alle tevredenheid daar een keuken gekocht. En mijn moeder vond het een goed plan daar ook eens te gaan kijken. Wat me vooral opviel is… tja hoe zal ik het zeggen… een beetje de Brabantse gezelligheid, het familiebedrijf gevoel. Er was ook direct een heel fijn contact met Lars, de adviseur die ons hielp. En in het hele proces heb ik geen druk gevoeld om beslissingen te nemen als ik daar nog niet klaar voor was. Op andere plekken heb ik de druk om een koop te sluiten wel eens gevoeld en dat is niet prettig.

Een wel overwogen proces dus… Zou je het precies weer zo doen nu je het resultaat kent?

Met alle keuzes ben ik echt heel blij. Zoals de indeling, kleuren, materialen, het strakke design door de apparatuur zoveel mogelijk uit het zicht te houden … mmm lastig … maar als ik één ding zou moeten opnoemen dan zou ik misschien de kast van het kookeiland vervangen voor lades in plaats van het ladesysteem achter een keukendeurtje. Nu zijn het allemaal gelijke deuren, mooier dan lades, maar iets minder praktisch. Maar als ik eerlijk ben… ik ben zo’n ‘Pietje precies’, dus ik denk dat ik toch weer voor mooi zou gaan.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: