“We dachten dat het heel duur zou zijn, maar dat hoeft helemaal niet”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Joost & Renée uit Eindhoven en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Hoe kwamen jullie bij ASWA Keukens?

Wij zijn bij ASWA terecht gekomen via een collega. Zij had een hele fijne ervaring gehad met ASWA Keukens en raadde ons aan om daar ook eens te gaan kijken. En onze makelaar was heel toevallig net bij ASWA Keukens geslaagd voor zijn nieuwe keuken. Dus vooral door de positieve verhalen om ons heen hebben wij een afspraak gemaakt in de keukenzaak in Uden, waar Tim ons op een leuke manier geholpen heeft. We zijn naar Uden gegaan omdat deze op korte termijn het snelst tijd voor ons had, wij zaten namelijk met deadline van de aannemer voor het bouwen van de koof.

Hoe zijn jullie tot het ontwerp van de keuken gekomen?

Het begint natuurlijk allemaal het met zoeken naar inspiratie op Social Media, wat vinden we mooi, welke stijl past het beste. We hadden van te voren dus wel een idee van hoe de keuken er ongeveer uit moest zien maar we hadden bijvoorbeeld geen idee over het ontwerp van de koof. In de showroom zagen we de verschillende opties hierin en dat heeft ons overtuigd. Tim heeft ons daar ook goed in kunnen adviseren, de hoge kast plaatsen in een koof maakt dat de kast nog mooier uitkomt. De koof werkt daarnaast ook heel mooi de leidingen die van boven komen af. Qua kleurstelling wisten we dat we graag een zwarte keuken wilde. In de showroom hebben we gekeken naar wat zijn de opties, wat staat er mooi bij elkaar en natuurlijk wat valt er binnen ons budget. De keuken moest ook niet helemaal zwart zijn, dat werd naar ons idee te donker. Vandaar de keuze van een lichter blad. In combinatie met de spotjes boven het blad geeft dit een heel mooi effect, vooral s’avonds!

Klantervaring van Joost & Renée uit Eindhoven

Hadden jullie specifieke wensen of bepaalde ideeën voor de keuken of keukenapparatuur?

We wilden sowieso graag een grotere oven en van een vriendin hoorde we dat een grotere koelkast ook heel handig kan zijn. Zo hoef je bijvoorbeeld in de schuur niet nog een extra koelkast te hebben. En omdat we graag van het gas af wilden was een inductiekookplaat wel echt een must. We hebben er nu een met de afzuiging in de kookplaat, ideaal! We dachten dat dat heel duur zou zijn maar dat hoeft helemaal niet. Betreft de keuken vonden we ruimte ook erg belangrijk. Veel werkruimte en opberg mogelijkheden. Dat heeft onze keuken nu allemaal. We lopen elkaar niet in de weg, we kunnen al onze spullen kwijt en je hebt genoeg snijruimte.

Wat is jullie favoriete item uit de keuken?

Duidelijk de koelkast, die laten we als eerste aan iedereen zien! De vele ruimte is gewoon heel erg fijn. Ook is de groentela zijn we heel blij mee. Die techniek daarin is zo goed, de groente is na twee weken nog vers.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: