“We hadden meteen een goed gevoel en genieten nog elke dag van de keuzes”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie de Hek uit Ridderkerk en hun ervaring met ASWA? 
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring - Fam. de Hek uit Ridderkerk

Hoe bent u bij ASWA Keukens terecht gekomen?
Eigenlijk door de aannemer. Dit hele plan is door een groot bedrijf gebouwd en ASWA werd als partij aangedragen voor de keuken. Niet dat je dan verplicht bent daar te kopen. We weten dat sommige mensen in het project hier niet voor gekozen hebben. Maar wij hadden meteen een goed gevoel bij het bedrijf. De showroom zag er heel mooi uit en met Jan, onze adviseur, hadden we gelijk een heel fijn contact. Het contact, ‘de klik’ met iemand, vinden wij heel belangrijk!

En toen moesten jullie keuzes gaan maken…?
Ja… en dat is niet altijd even makkelijk. Thuis hadden we wel wat dingen bedacht, maar tijdens het gesprek met Jan bleven die ideeën niet altijd overeind. Heel goed hoor! Zo wilden we een oven op hoogte. Dat hadden we ergens gezien en het leek ons wel wat. Jan liep met ons een rondje door de showroom, zocht een oven uit die op onze gewenste hoogte zat en liet ons zien dat bij de vrouw des huizes deze hoogte geen gebruiksgemak bood. Sterker nog, eigenlijk is het best gevaarlijk, als je niet zo groot bent, om op die hoogte een hete ovenschaal uit de oven te halen.

Stond jullie ontwerp al vast toen je de showroom bezocht? 
Nee, die stond niet vast. Dat is ook het mooie en tevens het knappe. De meeste keukens in deze woningen zijn wel door ASWA geleverd. Op een heel aantal plaatsen zijn we binnen geweest en er is werkelijk niet één dezelfde keuken. Niet qua kleuren, materiaal en apparatuur. Dat is op zich wel logisch als je eenmaal weet hoeveel er te kiezen valt. Maar zelfs niet qua indeling, hoewel ASWA eenvoudig het ontwerp een keer kan kopiëren,  toch kwamen ze telkens weer met een nieuw idee.

Wat was voor jullie de moeilijkste keuze?
Dat is ongetwijfeld het blad geweest. De donkere kleur van de keuken en de houtstructuur stond al heel snel vast. Maar wilden we dan juist een licht blad of donker? Zou het dan niet te donker worden? En moest het dan glanzend of mat worden? Jeetje! Maar we zijn eruit gekomen en genieten nog elke dag van de keuzes.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.