Nieuwe kleuren composiet voor werkbladen!

- Nieuws, Tips & Tricks

Jetstone Supernaturals is een serie van vier nieuwe kleuren van composietmerk Caesarstone, die slechts ter beschikking wordt gesteld aan een beperkt aantal dealers in Nederland en België, waaronder ASWA Keukens! De vier nieuwe kleuren grijpen terug op de klassieke schoonheid van natuursteen en combineren dat met de praktische eigenschappen van composiet. De combinatie van technologie en natuur maakt dat de werkbladen van Caesarstone over een exclusieve uitstraling en unieke eigenschappen beschikt.

Het merk Caesarstone, een innovatief merk wat staat voor kwaliteit en design, is vooral een trendzetter in het ontwikkelen van nieuwe kleuren en structuren. De kunstmatige Caesarstone steen heeft zowel voelbaar als zichtbaar alle positieve eigenschappen van natuursteen en nagenoeg niet de nadelen. Daarnaast is Caesarstone composiet harder dan andere materialen, waardoor het ideaal te gebruiken is voor een werkblad wat modern, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Het sterke karakter maakt dat we dit composiet niet alleen gebruiken voor het fabriceren van werkbladen, maar ook voor vloeren en trappen. Wilt u een kijkje achter de schermen bij Caesarstone, bekijk dan dit filmpje eens.

Wilt u weten wat voor soorten keuken werkbladen er nog meer zijn? Lees het hier!

Bekijk alle kleuren van Jetstone Supernaturals by Caesarstone in een van onze showrooms. Wij adviseren u om vooraf een vrijblijvende afspraak te maken, zodat er voldoende tijd is voor een gedegen advies.