“Na de aankoop werden we met net zoveel geduld en aandacht geholpen als daarvoor”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Bergsen uit Schijndel en hun ervaring met ASWA? 
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring - Fam Bergsen in Schijndel We hebben ons huis in een project gekocht en daar was ASWA als keukenleverancier aan verbonden. Niet dat zij de enige keukenzaak zijn die we hebben bezocht. We hebben het huis namelijk vroeg in het traject gekocht waardoor we heerlijk de tijd hebben gehad om alles in een rustig tempo te onderzoeken en uiteindelijk te beslissen.

Zijn er in die tijd nog grote veranderingen doorgevoerd?
Nou de opstelling van de keuken was eigenlijk al heel snel duidelijk. Door een muur wat te verlengen, en een deur te plaatsen, kwam de trap in de hal in plaats van in de kamer. Dit wilden we graag. Een mooie bijkomstigheid was dat daardoor ook de muur, waar de keuken tegen geplaatst werd, was verlengt. Ook waren we er snel uit dat we het raam aan de voorkant van het huis deels zouden blinderen, zodat we daar het spoelgedeelte konden plaatsen. Dat bleef dus al die tijd wel overeind. Maar we hebben 2,5 jaar de tijd gehad… Dus wat we wel veranderd hebben is de kleur van de kastjes en het werkblad, en we hadden de apparatuur nog eens goed bekeken en uiteindelijk ook veranderd. De oven was eerst uitgerust met standaard ovenblikken. Hiervoor is een mechanisme te verkrijgen zodat de blikken mee uit de oven worden begeleid. Dit losse mechanisme scheelde nauwelijks in prijs.

Hoe is de uiteindelijke aankoop in die periode verlopen?
We hebben bij een aantal zaken, waaronder ook ASWA, ideeën opgedaan maar wilden duidelijk pas later in het traject definitief kopen. Natuurlijk wilden al die bedrijven de koop graag rond maken. Je merkt dat het ene bedrijf daar anders mee om gaat dan het andere bedrijf. ASWA nam regelmatig contact op, maar werd niet vervelend. Toen we het koopcontract ondertekend hadden, werden we met net zoveel geduld en aandacht geholpen voor de veranderingen aan de keuken als daarvoor.

Na 2,5 jaar puzzelen… De keuken is vast helemaal perfect?
Hij bevalt ons zeker heel goed en genieten iedere dag van de ruimte. Maar je weet hoe het gaat. In onze vorige keukens hadden we een magnetron en we dachten dat we niet zonder konden. ASWA heeft het nog zo benoemt… Maar wij hadden echt het idee dat we hem nodig hadden. Euhhh nou, met de aanschaf van onze stoomoven gebruiken we hem eigenlijk niet. Maar goed dat is achteraf.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.