“Door de beperkte ruimte maakt de keuken deel uit van het interieur, en dat was mijn doel!”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van mevrouw Woudstra uit Hilversum en haar ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in haar keuken.

ASWA Klantervaring - mevr. Woudstra uit Hilversum Na een jaar hard werken besloot ik mezelf te trakteren op een nieuwe keuken. De keuken die in deze woning stond bij overname, was in mijn ogen ronduit lelijk en daarbij had ik niet eens een oven. Voor mijn werk zat ik de hele week in Duitsland en daar is mijn zoektocht begonnen. Zo ben ik bij SieMatic terecht gekomen en zij verwezen me door naar ASWA.

Hoe is de aankoop verlopen?
De hoekopstelling van de vorige keuken wilde ik niet terug. Het moest voor mijn gevoel meer een meubel lijken in de beperkte ruimte. Paul, de adviseur die me hielp, had daar eerst een andere gedachte over. Ook mijn vriendinnen vonden me behoorlijk eigenwijs en bekenden later dat ze maar gestopt zijn met hun visie te geven. Uiteindelijk ben ik heel blij met het eindresultaat en ik niet alleen, ook Paul en mijn vriendinnen zijn nu om.

Hoe is de montage verlopen?
Voordat de nieuwe keuken geïnstalleerd kon worden moest de oude keuken eruit en de leidingen en muren aangepast worden. ASWA biedt dit zelf niet aan wat ik erg jammer vind. Een andere partij maakte toen een offerte, maar de prijs viel behoorlijk tegen. Gelukkig ben ik zelf handig en heb ik samen met een vriend het kluswerk gedaan. De oude keuken heb ik nog kunnen verkopen, en toen aan de slag! Al met al heb ik 4 weken zonder keuken gezeten. Goed dat het buiten lekker koud was… mijn balkon werd tijdelijk mijn koelkast.

Is al het werk  en geduld de moeite waard geweest?
Nou dat zeker! Door de beperkte ruimte maakt de keuken echt deel uit van het interieur. Door deze opstelling is het een meubel in de ruimte geworden en dat was ook mijn doel. Het is heerlijk om weer een oven en een vaatwasser te hebben. Binnenkort kom ik met een vriendin naar de showroom. Het lijkt aanstekelijk te werken… Ik ben erg benieuwd naar hoe de showroom er nu uitziet na de verbouwing.