ATAG Event 5, 6 en 7 mei bij ASWA Keukens in Helmond

- Nieuws

KOM, KIJK, KOOK EN ERVAAR DE NIEUWSTE TRENDS IN DE KEUKEN VAN ATAG
VRIJDAG 5, ZATERDAG 6 & ZONDAG 7 MEI KOOKT O.A. CASPAR BÜRGI SOUS-VIDE IN HELMOND

ATAG Event met Caspar Bürgi

Samen met ATAG nodigen wij u van harte uit om in de wondere wereld van het ‘sous-vide koken’ te stappen. Een kooktechniek die nog niet zo lang geleden binnen de muren van de betere restaurants bleef, maar nu zijn opwachting maakt in uw eigen keuken. Wat sous-vide koken zo bijzonder maakt ontdekt u op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 mei bij ASWA Keukens in Helmond.

Graag nemen wij u mee in de wereld van sous-vide koken. Een meer dan professionele manier om thuis in uw eigen keuken op sterrenniveau te koken. De koks van ATAG laten u kennis maken met vijf unieke apparaten waarmee zij het sous-vide proces – van marineren en vacumeren tot het serveren van een perfect gegaard stukje vlees – demonstreren. Ervaar ATAG zoals u niet eerder heeft ervaren en ontdek technieken en producten uit de bijzonder elegant en smaakvolle MAGNA-lijn. Kunt u niet wachten en proeft u graag nu al voor, kijk dan online hoe Caspar Bürgi de sous-vide keuken van ATAG uitlegt op atag.nl/sous-vide. Dus? Ontmoeten wij u bij ASWA Keukens in Helmond op 5, 6 of 7 mei?

Schrijf u hier in voor het ATAG event! (mogelijk tot 6 mei 2017 23:55u)

SCHRIJF U IN, KOM LANGS EN ONTVANG:

ATAG Event - acties

MEET & GREET MET TV KOK CASPAR BÜRGI
Drie dagen lang organiseren wij kookdemonstraties waar wij alles vertellen en leren over de culinaire kracht van het stoom en sous-vide proces. Stap voor stap legt TV chef-kok Caspar Bürgi in hoogsteigen persoon op zaterdag 6 mei aan u uit hoe sous-vide uw leven verandert. Hij verruilt voor even ‘het Hilversumse’ voor onze winkelvloer en verzorgt de kookdemonstratie op zijn eigen kenmerkende en aanstekelijke manier! Kom daarom langs op zaterdag 6 mei en kom Caspar persoonlijk tegen in Helmond.