BORA QVac: het innovatieve, geïntegreerde vacumeerapparaat

- Nieuws

In een wereld waar duurzaamheid en voedselverspilling belangrijke thema’s zijn, komt de BORA QVac als een revolutionaire oplossing voor het verlengen van de houdbaarheid van producten. Dit geïntegreerde vacumeerapparaat houdt je maaltijden niet alleen tot wel drie keer langer vers, maar verbetert ook nog eens de smaak van je voedsel. Graag vertellen we je alles over dit innovatieve apparaat.

Een vacumeerapparaat met wel 3 handige functies

BORA QVac is een vacumeermachine die wordt geïntegreerd in het werkblad van je keuken. Het apparaat heeft 3 handige functies:

  • Vacumeren: De basisfunctie van de QVac stelt je in staat om voedsel veilig en luchtdicht te verpakken in zowel vacumeerboxen als vacumeerzakken. Dit is ideaal voor het bewaren van rauwe ingrediënten of bereide maaltijden.
  • Flessen hersluiten: Heb je ooit een fles wijn of olie halfleeg achtergelaten en gemerkt dat de smaak in de loop van de tijd verandert? Met de QVac kun j flessen opnieuw verzegelen, waardoor de smaak en versheid behouden blijven.
  • Marineren: Voor de liefhebbers van gemarineerd voedsel is dit een waardevolle toevoeging. De QVac kan voedsel snel en efficiënt marineren, waardoor de smaken dieper doordringen en de bereidingstijd wordt verkort.

Uniek installatieproces

Dankzij een innovatief en uniek installatieconcept neemt de BORA QVac geen ruimte in beslag op het werkblad. Het apparaat is discreet onder het werkblad geplaatst, net zoals het kookveldafzuigsysteem. Zo hou je voldoende werkruimte over en ziet je keuken er gestroomlijnd uit!

Met de QVac tegen voedselverspilling

Het vacumeren van voeding verlengt de houdbaarheid van voedsel zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke smaak en textuur.  Een breed scala aan ingrediënten, zoals groenten, fruit, vlees, vis, sauzen, soepen en stoofschotels, of ze nu rauw of al bereid zijn, kan gevacumeerd worden. Gevacumeerde en gemarineerde gerechten kunnen perfect worden bereid in combinatie met de BORA kookveldafzuigsystemen en de BORA X BO stoomoven, bijvoorbeeld met sous-vide garen. Hierdoor ga je voedselverspilling tegen!

Accessoires QVac

De BORA QVac is leverbaar in de kleuren Stainless Steel en All Black. Het apparaat is leverbaar met alle nodige accessoires, zoals vacumeerboxen, vacumeerzakken, vacumeerafdichtingen en de marineerring.

BORA QVac vacumeermachine kopen?

Wil je graag meer weten over de BORA QVac? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: