“We werden gedurende het hele proces goed geholpen”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van Sander uit Eindhoven en zijn ervaring met ASWA Keukens? Lees hier de klantervaring van Sander!

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Via de aannemer van dit nieuwbouwproject. Toen we ons appartement kochten, waren ze bezig met het appartement onder ons. Op het moment dat het dak voor dat onderliggende appartement werd besteld, moesten we eigenlijk al beslissen waar we onze keuken zouden plaatsen en hoe we deze zouden positioneren, vanwege de aansluitingen die nodig waren. Om dit te regelen, hebben we eerst overlegd met onze architect om een opstelling voor de keuken te ontwerpen. Vervolgens zijn we naar ASWA Keukens in Helmond gegaan, omdat zij goede connecties hadden met de aannemer en snel konden schakelen.

Hoe verliep het proces van idee tot keuken?

Samen met onze architect hebben we een basisopstelling gemaakt, die we vervolgens hebben meegenomen naar ASWA. We waren erg onder de indruk van het merk SieMatic en hadden het gevoel dat we bij ASWA goed konden slagen. We werden er vriendelijk bijgestaan en kregen we advies over de invulling van de keuken. We hebben verschillende kleur- en materiaalstalen bekeken in de showroom, omdat de keuken uiteraard goed moest passen bij de rest van het huis. Al vrij snel waren we het eens: een donkere keuken met een composiet blad zou het mooiste zijn in ons huis. Het idee van de grote kastenwand en de koffiehoek kwam van ASWA, en we zijn er erg blij mee! We zijn in totaal twee keer naar de keukenzaak gegaan en werden gedurende het hele proces goed begeleid.

Wat mocht niet ontbreken in jullie keuken?

We wilden absoluut een wijnklimaatkast in onze keuken hebben, en we hebben gekozen voor een ruime koelkast van het merk Siemens. We vinden het namelijk heerlijk om aan de bar borrelen en dan is het handig als alles snel binnen handbereik is en de wijn lekker koel staat! Daarnaast was het belangrijk dat de kookplaat qua formaat goed bij het eiland zou passen. We hebben namelijk een behoorlijk groot eiland. Daarom kozen we uiteindelijk voor een BORA kookplaat met veldafzuiging en een speciaal wok-gedeelte.

Wat is jullie favoriete plekje in de keuken?

De bar! Iedere ochtend beginnen we onze dag met een kopje koffie aan de bar, terwijl we ontspannen de krant lezen. Het is echt heerlijk om zo de dag te beginnen. Ook als we samen willen borrelen, zitten we vaak aan de bar. Wanneer we met een grote groep zijn, kiezen we er meestal voor om aan de tafel plaats te nemen, zodat we niet allemaal naast elkaar zitten. Maar als we met z’n tweeën zijn, is het juist erg gezellig aan de bar. Het meest sfeervol aan de keuken vinden we het licht onder het blad. Dat geeft, vooral in de winter wanneer het snel donker wordt, zo veel sfeer!

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: