fbpx
Siemens Koelkast met vriezer breed, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Vriezer

Een goede vriezer is onmisbaar in de keuken. Toch wordt er vaak minder aandacht besteed aan het kiezen van de juiste vrieskast. Een kwalitatieve vriezer zorgt ervoor dat je producten langer vers blijven en behoudt de voedingswaarde optimaal. Met extra functies, zoals snelvriezen en no-frost technologie, wordt voedsel nog beter geconserveerd. Ontdek hier welke vriesfunctie het beste bij jouw behoeften past.

« Terug naar overzicht

Gaggenau keukenapparatuur koelkast vario 400, ASWA Keukens

Welke vriezer kopen?

Een inbouw vriezer is verkrijgbaar in diverse maten om aan verschillende behoeften te voldoen. Compacte modellen vanaf 80cm zijn perfect voor kleine keukens of als extra vriezer, terwijl grotere vrieskasten tot 180cm veel ruimte bieden voor uitgebreide voedselopslag. Er zijn ook middelgrote vriezers die een balans bieden tussen capaciteit en ruimtebesparing, ideaal voor gemiddelde huishoudens.

Liebherr ijsblokjes maker in vriezer, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Speciale functie vriezers

De moderne inbouw vrieskast is uitgerust met diverse speciale functies die het gebruiksgemak aanzienlijk verhogen. De No-Frost technologie voorkomt ijsvorming, waardoor je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Daarnaast is de automatische ijsblokjesmaker een handige toevoeging voor liefhebbers van koude dranken, die altijd een voorraad ijsblokjes binnen handbereik willen hebben.

Wij vertellen je hier meer over speciale functies voor de koelkast en vriezer. 

Miele koelkast en vriezer combinatie, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Koelkast met vriezer

Het is mogelijk om zowel een koel- als vriesfunctie in één apparaat te combineren. Dit kan door een vriesvak toe te voegen bovenin de koelkast. Een andere optie zijn de zogenoemde combi-koelkasten waarbij het koelgedeelte bovenin zit en er onderin twee of drie vrieslades zijn. Deze deuren worden altijd apart van elkaar geopend, wat het gebruiksgemak vergroot. Hierdoor heb je een efficiënte en ruimtebesparende oplossing voor het bewaren van zowel verse als bevroren producten.

Liebherr koelkast

Vriezer schoonmaken

Het schoonmaken van de vrieskast is essentieel voor optimale prestaties. Wanneer je apparaat geen noFrost functie heeft, is het belangrijk om deze regelmatig te ontdooien om ijsvorming te voorkomen. Het advies is om iedere 3 maanden je koelkast en vriezer goed te reinigen. Een schone vriezer zorgt voor efficiëntere koeling en langere houdbaarheid van voedsel. 

Een schone vriezer? Bekijk hier hoe!

Pelgrim koelkast en vriezer, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Duurzame keuze

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in moderne keukens en energiezuinige inbouw vriezers zijn daarop geen uitzondering. Deze vriezers hebben een hoge energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Kies voor een energiezuinige vriezer om zowel het milieu als je portemonnee te sparen.

 DUURZAME KEUZE

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in. 

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.