AEG vaatwasser actie!

Lopende Acties

Er staat een nieuwe vaatwasser actie voor u klaar! Profiteer nu van korting tot 50% op een AEG vaatwasser bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten. Daarbij krijgt u maar liefst vijf jaar garantie op de apparatuur!

Actie - 50% korting AEG vaatwasser

Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om AEG apparatuur aan te schaffen. Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur. AEG inbouw vaatwassers combineren een stijlvol design met robuuste, hoge kwaliteit zodat ze perfect passen in elke keuken.

ComfortLift vaatwasser: nu met 25% korting! 

Een vaatwasser die ontworpen is om rond uw behoefte te werken. De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Uw glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht- zodat u efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild. Lees hier meer over de AEG ComfortLift.

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? Bij gelijktijdige aankoop van vier of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur!

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK