Woon Heerlijk Hazenwinkel
in Brandevoort

Tussen de deelplannen Stepekolk en Liverdonk ligt het deelgebied Hazenwinkel. Waar het straks heerlijk wonen is, met alle voorzieningen dichtbij. En de natuur op een steenworp afstand van jouw woning. Maak alvast kennis met Heerlijk Hazenwinkel! In fase 1 van dit nieuwbouwproject worden 53 koopwoningen ontwikkeld. Diverse typen met verschillende gevels in een idyllische omgeving. Een wondere wereld in Brandevoort!

Dit nieuwe stukje Brandevoort biedt ruimte en rust voor iedereen. Van jong tot oud kan in deze idyllische buurt heerlijk wonen. De ruim opgezette bomenlanen nodigen uit om lekker te gaan fietsen of om een ontspannende wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes die Woon Heerlijk Hazenwinkel straks bezit. Deze nieuwe buurt krijgt overwegend witte huizen met prachtige trap- en tuitgevels. Met voor elke woning een ruime voor- en achtertuin.

De keukens

Samen met de projectontwikkelaar is er in dit project een complete inspiratie keuken ontworpen van het merk Silverline. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

ONTWIKKELAAR

Cedrus Adriaans Brandevoort V.O.F.

AANNEMER

Bots Bouw B.V.

ARCHITECT

Pauwert architectuur

INFO & VERKOOP

VB&T Nieuwbouw makelaars en Adriaan van den Heuvel makelaars

KEUKENZAAK:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond