Wonen in Wiele
in Eindhoven

Wonen in Wiele kent een zeer gevarieerd woningaanbod; voor ieder wat wils! Niet alleen de koper kan terecht in Wonen in Wiele, ook voor degene die een appartement wil huren, biedt Wiele mogelijkheden. De koper kan kiezen uit hoek- en tussenwoningen in verschillende breedtes en dieptes, en ook uit patiowoningen.

Wiele is gelegen op het voormalige palletterrein van Philips en grenst aan Drents dorp, Strijp-R en landgoed de Wielewaal. De plek is kenmerkend voor het rijke Philips verleden. Het ligt midden in het groen, maar met alle stedelijke voorzieningen op een steenworp afstand. Van shoppen in de dynamische binnenstad tot een hapje en drankje bij Piet Hein Eek op Strijp-R of in één van de vele hippe restaurants op Strijp-S. Je loopt zo naar het park, brengt je kinderen naar school of de kinderopvang, pakt de trein of rijdt de snelweg op. Vanuit Wiele zijn diverse uitvalswegen goed en snel bereikbaar. Zo ben je binnen een kwartier op Eindhoven Airport. Wiele is de perfecte combinatie van de levendigheid en dynamiek van de stad én de rust van de natuur!

De keukens

In dit project zijn samen met de ontwikkelaar SDK Vastgoed en aannemer Stam en de Koning Bouw verschillende luxe keukens ontworpen van het merk Silverline. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de basis opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond en Uden.

ONTWIKKELAAR

SDK Vastgoed

AANNEMER

Stam & De Koning Vastgoed en Bouw BV

ARCHITECT

Studio] [space architecten

INFO & VERKOOP

Van Santvoort Makelaars / Adriaan van den Heuvel Makelaars

KEUKENZAAK:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond en ASWA Keukens Uden