Woon Heerlijk Hazenwinkel fase 2
in Brandevoort

Door het grote succes van Woon Heerlijk Hazenwinkel is hiervan de volgende fase nu ook in ontwikkeling. In fase 2 van dit nieuwbouwproject worden 68 koopwoningen gerealiseerd. Diverse typen met verschillende gevels in een idyllische omgeving. Waar het straks heerlijk wonen is, met alle voorzieningen dichtbij.

Woon Heerlijk Hazenwinkel fase 2, ASWA Keukens Helmond

De met trap- of tuitgevels witgeschilderde huizen, hier en daar afgewisseld met een paar rode woningen, zorgen voor een idyllisch plaatje. In totaal worden er 68 koopwoningen gerealiseerd, bestaande uit tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Met voor elke woning een ruime voor- en achtertuin.

Met alle voorzieningen dichtbij, omringd door veel ruimte en groen is het heerlijk wonen in een dorp met landelijk karakter. Je kan hier heerlijk actief fietsen of ontspannen wandelen. En kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes die Woon Heerlijk Hazenwinkel straks bezit.

De keukens

Samen met de projectontwikkelaar is er in dit project een complete inspiratie keuken ontworpen van het merk Silverline. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Cedrus Adriaans Brandevoort V.O.F.

Aannemer

Bots Bouw B.V.

Architect

Pauwert architectuur

Info & verkoop

VB&T Nieuwbouw makelaars en Adriaan van den Heuvel makelaars

Keukenzaak

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond