Villa de Linde
in Leende

In het centrum van het landelijk gelegen dorp Leende ontstaat een karakteristieke appartementenvilla met vier luxe appartementen en twee penthouses. Vanuit Villa de Linde heb je niet alleen zicht op de historische Sint Petrus Bandenkerk, maar word je tevens omringd door een fraai ontworpen tuin rondom de villa. En alle voorzieningen? Die liggen hier letterlijk om de hoek!

De rijke architectuur van het pand vormt een chique geheel met de groene tuin, waar de appartementen en penthouses op uitkijken. Het brengt het ultieme van twee werelden samen; je kunt er exclusief en gelijkvloers wonen, met de ruimte die je gewend bent. Tegelijkertijd heb je ook nog eens de beschikking over meerdere privé buitenruimtes én een gezamenlijke tuin rondom de villa. Kortom: wel het gemak en de geneugten van een tuin en terras, maar geen onderhoud, want dat wordt door een professional uit handen genomen.

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar Symphony Estates een luxe greeploze keuken ontworpen van het merk Silverline. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de basis opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

ONTWIKKELAAR

Symphony Estates B.V.

ARCHITECT

Omni Architecten

INFO & VERKOOP

Symphony Estates B.V.

KEUKENZAAK:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond