ROOT
in Eindhoven

ROOT ligt op een bijzondere, centrale plek in Mensfort: grenzend aan het groene hart van de wijk, het knooppunt van drie wijkroutes, waar diverse bebouwingstypen elkaar ontmoeten. Deze plek verdient bijzondere bebouwing. Een verbindende schakel binnen de wijk, een soepel en uitnodigend nieuw gezicht. ROOT!

In ROOT komen in totaal 56 woningen in diverse varianten, waarvan 45 Driekamer Appartementen – Type A1 & A2 met een woonoppervlakte van ca. 66 en 67 m2 en 11 Vierkamer Maisonnettes met een woonoppervlakte van ca. 110 m2. Vanuit de entreehal van ROOT kom je via het trappenhuis of de lift op de verschillende verdiepingen van ROOT. Door de ontsluiting via een houten leefgalerij hebben alle woningen twee riante buitenruimtes. Naast de leefgalerij aan de binnenzijde van het blok hebben alle Appartementen aan de buitenzijde een balkon over de volle breedte van de woningen. De maisonnettes op de bovenste laag beschikken naast dat balkon ook nog eens over een royaal dakterras.

De keukens

In dit project is samen met de aannemer Huybregts Relou een complete inspiratie keuken ontworpen van het merk Silverline. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de basis opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond of Uden.

ONTWIKKELAAR

Vorm

AANNEMER

Huybregts Relou

ARCHITECT

Levs architecten

INFO & VERKOOP

Makelaarskantoor Huibers B.V.

KEUKENZAAK:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond en ASWA Keukens Uden