fbpx

Villa Berlaer
in Helmond

Groots wonen in exclusieve kleinschaligheid? Dat kan in Villa Berlaer! Wie hier één van de 6 luxe appartementen koopt, heeft iets heel bijzonders in handen. Stap in het bruisende leven en geniet van alles wat de nieuwe villawijk Berlaer in een van de mooiste woongebieden in Helmond te bieden heeft.

Project Villa Berlaer in Helmond, ASWA Keukens

Zeer ruime luxueuze appartementen met veel daglichtinval en royale buitenruimten. In een schitterende villa die met zes appartementen aangenaam kleinschalig is. Deze bijzondere combinatie van groot en klein zie je zelden. Maar ú kunt er wonen. Op een weldadig groene toplocatie in Helmond. Villa Berlaer is echt uniek!

Villa Berlaer ligt in het gebied De Groene Loper in de nieuwe villawijk Berlaer aan de noordelijke entree van de stad. Een rustige, ruim opgezette woonomgeving met indrukwekkende villa’s, natuurlijke watergangen en weelderig groen. Een zeer exclusief decor, met alle moderne stedelijke voorzieningen dichtbij. Met haar statige architectuur is de villa een schitterende verschijning in de groene omgeving. En als u wilt, dan mengt u zich in het bruisende leven dat zich aan uw voeten afspeelt. Zo heerlijk kan het leven zijn.

De appartementen in Villa Berlaer bieden u de luxe van een villa en het comfort en veiligheid van een appartement. Alle appartementen zijn levensloopbestendig, hebben een enorm woonoppervlak, veel raampartijen, verschillende openslaande terrasdeuren en twee royale terrassen/balkons, waarvan een gedeelte overdekt. De appartementen zijn onderhoudsarm en van de modernste opties voorzien. Ook de afwerking is van het hoogste niveau. Hierop heeft u veel invloed. Zo zijn stelposten in de V.O.N.-prijs inbegrepen. Uw nieuwe appartement in Villa Berlaer is dus een totaalpakket. Instapklaar. U hoeft alleen maar te verhuizen.

De keuken:

Villa Berlaer biedt high-end, exclusieve luxe appartementen op een prominente locatie. De keukens zijn daar op afgestemd. In de basis is gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor SieMatic “maatwerk”. De zeer luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst tot negen Miele inbouwapparaten met o.a. een stoomoven en combi-oven en zelfs een Luxe inbouwkoffieautomaat, een Quooker en een wijnkoeler van Boretti, en niet te vergeten in alle appartementen een kookplaat met werkbladbladafzuiging. Daarnaast is het werkblad van een 12 mm “light design” keramiek. De kopers zijn vrij om verdere invulling aan de keukenruimte te geven of kunnen de luxe (basis)designkeuken naar eigen wensen invullen.

Ontwikkelaar:
Houta

Aannemer:
Houta Bouw B.V.

Info & verkoop
ERA Focus Makelaars

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.