Gezicht op Delft
in Delft

Kun je mooier wonen? Op loopafstand van de historische binnenstad en onder het bereik van de modernste voorzieningen. Het appartementencomplex Gezicht op Delft bestaat uit 21 royale vierkamerappartementen en 4 luxe penthouses met magnifiek uitzicht op De Kolk.

Project Gezicht op Delft, ASWA Keukens

Wonen in Gezicht op Delft is een directe verwijzing naar het gelijknamige schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer uit 1660. Op de plek waar vandaan Vermeer uitkeek op de stad toen hij zijn meesterwerk schilderde worden 25 luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De hoogstaande architectuur, het schitterende uitzicht op het water van De Kolk, de historische binnenstad van Delft met zijn vele horeca en terrassen om de hoek, de goede bereikbaarheid en uitstekende parkeergelegenheid maken Gezicht op Delft tot tijdloos icoon om in te wonen.

De 25 appartementen zijn verdeeld over 7 lagen. Verreweg de meesten appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienst doet. De eerste, ruim 130 m2, kent twee verdiepingen en is feitelijk een maisonnette met een eigen entree aan de Westsingelgracht. Verdieping twee tot en met vijf van het complex telt steeds vijf vierkamerappartementen met metrages van 120 m2, oplopend tot 150 m2 en verdieping zes en zeven zijn beide uitgerust met twee top-penthouses van meer dan 210 m2.

Met een appartement in Gezicht op Delft koop je een levende Hollandse meester. Een heerlijke uitvalsbasis op loopafstand van het historische centrum. In de exclusieve penthouses is niets aan het toeval overgelaten, de beste uitzichten de grootste terrassen en ruime gebruiksmogelijkheden. Delft is geweldig in opkomst en zeer geliefd bij jong en oud. Dit wordt mede ingegeven door het rijke verleden, de sfeervolle leefomgeving alsook de aantrekkingskracht van de Technische Universiteit (TU) Delft, de Hogeschool InHolland en de goede bereikbaarheid binnen de Randstad.

De keukens

In dit project is samen met Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

Ballast Nedam Development

Aannemer

Ballast Nedam West

Architect

FARO Architecten

Info & verkoop

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Keukenzaak Dordrecht:

Keuken showroom ASWA Keukens Dordrecht